katnnis komentáře u knih
Psala jsem do Baronetu,nehodlají vydat další knihy od autorky a ani neřeknou s jistotou zda vydají tu první z druhého pohledu,je to celkem škoda,myslím,že je nás spousta co by koupila další knihy...
Kniha nebyla špatná,přečetla jsem ji celkem rychle.Je plná zvratů,svět se mi zdál zajímavý,ale...hodně lidí ji přirovnává k HG,jenže já jsem tu vůbec necítila to zoufalství,jaké dokázala vykreslit Colinsová.To,že se jedná o milostný trojůhelník,to už je nějaký standart řekla bych,Mare je celkem trubka,nějak jsem si ji nedokázala oblíbit,nemá žádný povahový rys,který by vyčníval,takže nakonec pro mě nejoblíbenější postava byla vedlejší a sice učitel Mare .
Kniha se mi hodně líbila,ale vlastně nevím proč,protože se v ní skoro nic neděje (a krásně se to Nic čte),až ke konci kdy tedy dojde k nějaké akci,příběh má silný potenciál,souboje mohly být víc rozepsané,zatím je to spíš love story ve fantasy prostředí,no budu doufat,že v dalším díle se to víc rozjede a zdrsní .
Pro mě nejlepší kniha série,vtipná,nic se netáhlo,nezasekávalo,často jsem se začala smát nahlas.Mrzí mě,že už další knihy do této série autorka neplánuje,docela ráda bych se ještě dozvěděla něco o Nateovi.