KatyM. komentáře u knih
Kniha nezklamala, ale předešlé díly mě bavily více. Již se těším na další díl.
Krásně napsaná kniha, četla se sama. Autorka barvitě popisuje nelehký a tvrdý život horníků a jejich rodin na poč. 20 století.
Kniha stojí za přečtení, doporučuji. Již se těším na další díl.
Přestože má kniha poměrně vysoké hodnocení, vůbec mě neoslovila.
Kniha se mi líbila, přečteno za víkendu. Děj ubíhal rychle. Konec překvapivý. Ale mrazivým psycho thrillerem bych ho nenazvala.
Autorkou mám moc ráda a na knihu jsem se těšila. Příběh byl napínavý se zajímavou zápletkou. Od poloviny knihy to mělo grády a musela jsem dočíst, abych zjistila, zda vše co se děje Elle je realita nebo fantazie. Závěr opravdu překvapil. Přečteno za 3 večery. Doporučuji a už se těším na další knihu od autorky.
Krásný příběh o skřítkovi, který nás vezme na své putování po lese. Kniha moc krásně napsaná, synovi se moc libila. Již třetí kniha od p. Sochy a všechny krásně napsány.
Na třetí díl jsem se těšila a nezklanal. Kniha byla čtivá, napínavá, přečtena za 3 večery. Doporučuji.
Velmi zajímavá kniha a klobouk dolů před vsemi lékaři a sestřičkami, kteří jdou do těchto zemí zachraňovat lidské životy s minimem vybavení. Doporučuji.
Kniha se četla dobře, napínavý děj, konec překvapivý.
Po knihách z Afrického prostředí příjemná změna. Kniha byla velmi čtivá.
Kniha přečtena jedním dechem. Na jedné straně popisována krása Keni, na druhou stranu krutá realita života v Africe, zejména dětí. Velmi silný příběh. Doporučuji.
Zajímavé téma, přečteno jedním dechem. Velmi smutná realita, že tyto "léky" kvůli vysokým ziskům prodávají do nejvíce zranitelné a nejchudší části světa do Afriky. Tady nikdy život lehký nebyl a nebude. Opravdu by si měl člověk uvědomit, jaké má štěstí kde žije a jaké má podmínky k životu od vzdělávání dětí, přes zdravotní péči, netrpíme nouzi a nemusíme bojovat o přežití.