KatyM. komentáře u knih
Poslední kniha do Čtenářské výzvy poslouchano jako audiokniha. Příběh je krásný. Doporučuji.
Nádherný příběh pejska, který ze začátku neměl v životě moc štěstí. Ale nakonec své štěstí štěstí našel v milující rodině. Také máme pejska z útulku proto je to naše srdcovka.
I když tento díl byl opět delší, nic mu neubralo na napětí a nuda určitě nebyla. Další zdařilý díl série.
Další díl ze série mě opět bavil. Výborně propracovaná zápletka.
Čtení jsem si užila, série s Cormoranem a Robin me moc baví. Vraha jsme opět neuhodla. Těším se na další díl.
Za mě ještě lepší díl než první díl. Do poslední chvíle jsem netušila kdo je vrah. Velmi solidní detektivka.
Krátký, ale silný příběh, popisující kam až může vést "nevinná" výchova v rodině. Má první kniha od Petry Dvořákové, ale určitě nezapomenu. Po dočtení knihy jsem ještě dlouho zpracovávala.
Nádherná kniha, která mě dojala. Příběh vyprávěn ve dvou linkách Celin a Caroline. Celine vypráví svůj příběh, který se odehrává za války a Carolin, která vypráví svůj příběh v současnosti. Osudy obou žen se na konci příběhu propojí.
Kniha se mě líbila, je čtivá, vyprávěná hlavními hrdiny. Konec je otevřený, třeba bude pokračování.
Mé první setkání s autorkou a jistě ne poslední. Kniha silná svým obsahem. Totalita, nesvoboda, persekuce. V knize se prolíná více linek, které se spojí nakonec v jednu. Dokonalý příběh, který zaujme od první stránky a nenudí ani přes svou obsáhlost. Jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Děkuji paní Tučková.
Kniha popisuje jak funguje život v komunistické Číně. Již se těším na druhý díl.
Kniha mě bavila a splnila očekávání. Kniha ze života jedné rodiny.
R. Bryndza opět nezklamal. Velmi napínavý příběh s Erikou a ještě napínavějším koncem.
Kniha mě moc nenadchla, příliš dlouhé popisné pasáže, ztrácela jsem se v obdobách i životních etapách hrdinky.
Knihu jsem s moc užila, i když tentokrát byla vulgárnější , ale na to autorka upozorňuje. KNiha popisuje toxický vztah hlavních hrdinů Asy a Sloan.
Nádherný příběh o těžkém osudu hlavní hrdinky Andrei, která nakonec překoná všechny nepřízně osudu a najde znovu štěstí. Nádherná obálka knihy. Doporučuji.
Oblíbená autorka opět nezklamala. Napínavý příběh o lásce, žárlivosti a pomstě. Doporučuji.
Kniha mě příliš nezaujala, děj se vlekl a byl zdlouhavý. Nicméně jsem zabojovala a knihu dočetla.