Anděl smrti

Anděl smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535744/bmid_andel-smrti-660ffc12a582d.jpg 4 867 867

Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat. Případ je odložený, ovšem jen do chvíle, kdy je nalezena mrtvá i nadějná fotbalová hvězda. Erika a její tým navíc s těmito vraždami spojí i smrt známého režiséra. Policie už nemůže ignorovat to, co je očividné: v Londýně řádí sériový vrah, který si chce vyřídit účty. Výsledky vyšetřování jsou ovšem trochu matoucí. Na záběrech z průmyslových kamer se objeví pět podezřelých žen... a všechny jsou si k nerozeznání podobné. Při pátrání po jejich totožnosti Erika několikrát narazí na zmínku o sexuální pracovnici, která má špínu na tolik vlivných mužů, že to znervózňuje i ty nejmocnější politiky a vedení Metropolitní policie. Čas do dalšího útoku vraha se krátí a je na Erice, aby rozpletla síť důkazů a zodpověděla zásadní otázky: Co spojuje oběti dohromady, kdo další je zapleten do skandálu a jak daleko jsou mocní ochotní zajít, aby ochránili své vlastní zájmy?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Cosmopolis

Lethal Vengeance, 2024

Evka27
17.11.2024 5 z 5

Další povedený díl s Erikou a další kniha, kdy je motiv a těžko se mi to píše, celkem pochopitelný.

klarinka9974
15.11.2024 5 z 5

Opět pan Bryndza nezklamal, další skvělá kniha s inspektorkou Erikou, kdy se zaměří už i na svůj život a na vraždy známých lidí. Celé to bylo zabaleno do tajemství a ani ke konci jsem vůbec nevěděla, jak to celé bude. Nakonec se to vysvětlito a minulost Annabel byla vážně děsivá. I když ke konci nebylo vše vysvětleno jak bych očekávala, i tak se mi kniha skvěle četla. Poslední kapitola moc zajímavá.

m.valova
12.11.2024 5 z 5

Eriku a její tým mám moc ráda, rozhodně mě nezklamal ani tento díl a čekám co ještě s touto postavou zažijeme a čím nás autor překvapí.

monikamidrla
10.11.2024 5 z 5

Další, velice čtivý, příběh s Erikou. Těším se na další..

alabra
09.11.2024 4 z 5

Choutky mocných vyhrávají nad spravedlností, ale kdo je tu vlastně viník a co je spravedlivé

gad
06.11.2024 5 z 5

Moje první "bryndzovka" s Erikou a veliká spokojenost. Zajímavá zápletka, inteligentní a důsledný vrah. Určitě jdu do předchozích dílů.

marli58
31.10.2024 5 z 5

Série s Erikou nemá chybu. Doporučuji.

Ondra_P
30.10.2024 5 z 5

Jako vždy u série s Erikou není co vytknout.

blebuska
25.10.2024 5 z 5

Další skvělý příběh s Erikou, vřele doporučuji

Lena79
24.10.2024 5 z 5

Jakože cože? Takhle to přeci nemůže skončit!
Příběh opět famózní, Erika je prostě moje krevní skupina.
Doufám, že autor už pracuje na dalším dílu.

rumova_kulicka
21.10.2024 4 z 5

Super díl, přestože téma politiky a jeho zákulisí úplně nemusím. Naštěstí tam toho nebylo moc. Sérii s Erikou jsem si oblíbila o něco více než s Kate.

le21nka
20.10.2024 5 z 5

Skvělé. Velmi dobře se četlo. Detektivní příběhy s Erikou jsou vždy sázka na jistotu.

Eva0057
15.10.2024 5 z 5

Jo, tak tohle se povedlo. Poslední kniha s Kate Marshallovou mě moc neoslovila, přestože se mi předchozí příběhy hodně líbily. Ale tento příběh s Erikou Fosterovou nezklamal, četlo se to jedním dechem. Vřele doporučuji!

p.pavlina
11.10.2024 5 z 5

Kniha se mi velmi dobře četla a příběh hezký plynul. Velmi zajímavé čtení.

PetraBery
09.10.2024 4 z 5

S Erikou po osmé a zase jsem si vyšetřování užila. Politiku obecně v knihách moc nemusím, ale tady to nebylo až tolik, aby mě kniha nudila. Závěr naznačuje možné pokračování, tak se necháme překvapit.

PetraCy
04.10.2024 5 z 5

Nemá chybu, opět se dobře četlo...

KatyM.
02.10.2024 5 z 5

R. Bryndza opět nezklamal. Velmi napínavý příběh s Erikou a ještě napínavějším koncem.

VeFab
01.10.2024 4 z 5

Kniha skvělá jako vždy.
Možná jsem čekala lepší závěr.

Petrasim
26.09.2024 5 z 5

Můj oblíbený autor opět nezklamal. A jsem ráda, že je Erika zpátky.

anovy64
22.09.2024 5 z 5

Ne všechny Bryndzovy knihy mě nadchnou, ale tento díl byl opět velice čtivý, měl spád, dobře vymyšlená zápletka, vůbec nevadilo, že vrah je odhalen v průběhu děje, ale ten závěr mi přišel neukončený. Možná ne něj bude navazovat další díl, který si určitě zase přečtu.