kazecha

Absolutně souhlasím s Danafantom. Mám skutečně ráda "okořeněnou" romantiku a v současnosti takto píše velká spousta autorek, ale co je moc, to je moc. Je to pátá kniha od této autorky, co jsem četla - a musím říct, že "je to bída". Bohužel.

Nedávno jsem knihu vytáhla a četla synovi - je mi líto, ale vzdala jsem to. Je to kniha plná úvah a ne vždy k věci, či květině nebo zvířátku. Myslím že ani můj syn nepochopil, co k některým věcem, květinám či zvířátkům chtěl básník říci.

Knížka, kterou můžou "číst" díky obrázkům v textu zároveň s rodiči i děti. Parádní, synovi se moc líbí.

Nádherně a bohatě ilustrovaná knížka pro malé děti. Opět jedna z těch, kterou jsem brávala do čekárny u dětské lékařky.

Dost velká kniha, na každé straně malá básnička a veliká ilustrace. Hodně básniček jsem četla poprvé.

Příběh o mlze ... a na závěr návod na pokus jak vyrobit doma mlhu.

Mě se kniha velice líbila. První tři stránky jsem byla trochu zmatená, ale potom to dostalo spád a děj. Je to napsáno takovou tou pro mě velmi čtivou formou ... byla jsem velmi překvapená, když jsem zjistila, že je to prvotina Kate Mortonové a už se těším na její další knihu (doufám že ji budou mít v knihovně).

Ze všech příběhů a knih o neználkovi mi tahle k srdci přirostla nejvíc. Jako dítko jsem ji zhltla opravdu rychle.

Kdysi dávno jsem to četla a vcelku to šlo - po letech jsem se k této knížce vrátila a nestačila jsem se divit ... je to o morálce 30tých let minulého tisíciletí a skandálním chování některých protagonistů, a je to (pro mě až neúnosně) "pro"církevní.

Příběh 13leté Lenky, která prožívá po návratu domů z léčebny "rozchod" rodičů. Překonává to s pomocí kamarádů,

Sága rodu Sackettů - jako teenager jsem to skutečně zbožňovala.

Na můj vkus je Steelová trochu přeslazená - přesto má tato její kniha pro mě takové kouzlo, že jsem ji četla několikrát. Pokaždé mě dojme.