kej7my komentáře u knih
skvělé tipy na výlety s drobnými zajímavostmi a krásnými fotkami.
nijak mě nenadchla, mám mnohem radši knížky Za strašidly na hrady a zámky.
knížka se mi moc líbila. Jen se mi tedy nelíbilo pozdější vracení se k již probraným panovníkům. Nadšená jsem hlavně z příběhů a zajímavostí, o kterých se jinde nepíše.
kniha je naprosto super, jen mám raději hrady než zámky, proto jedna hvězdička kamsi utekla. Jinak příběhy vážně parádní.
naprosto skvělá kniha! ideálně pro nadšené turisty. Fakt super.
kniha mě velice zaujala. Pověsti a legendy, to je holt moje parketa! Proto si myslím, že milovníci povídeka bájí zde rozhodně přijdou na své. Doporučuji!
stručná a přehledná knížka o základech české historie, dle mého ideální materiál pro studenty základních škol.
jsem s knihou spokojená. je přehledná. U každé památky je krátký přehled její historie a nechybí ani nádherné - opakuji - nádherné a kvalitní fotografie! Jedna z mých nejoblíbenějších naučných knih o hradech a zámcích.
myslím že tahle kniha je jednou z nejlepších z celé série. Líbila se mi například mnohem víc, než Lev, čarodějnice a skříň. a podotýkám, že nejsem dítě.
moc pěkný příběh. Měla jsem to štěstí, že jsem knížku četla dřív než vyšel na světlo světa film stejného názvu. Dodnes si pamatuju, jak jsem z něj byla zklamaná. na knížku rozhodně nemá!