kik68 komentáře u knih
Určitě nejlepší a nejoblíbenější díl. Miluji Zsadista a Bellu. Tvrdý chlap, který se nebojí žádných počtů nepřátel, ale jedna křehká dívka ho dostává na kolena.
Tenhle díl byl úžasný a myslela jsem, že lepší už nebude, ale ještě přišel jeden který jsem si zamilovala víc.
Začínám to milovat. Mal je neskutečný. Na můj vkus je to moc rychlé. Kdyby mezi všemi těmi událostmi bylo vždycky pár týdnů volno dodalo by to příběhu větší věrohodnost. Už se neskutečně těším na Bena a Lizzy. Třetí díl s Jimmem a Lenou asi jen tak přejedu i když kdo ví, třeba bude velkým překvapením.
Už když jsem četla Aféru Blackstone tak jsem věděla o téhle knize a když na ní přišla řada měla jsem obavy, aby mě zaujala, ale zbytečně. Bylo to moc milé a zajímavé k předchozí sérii.
Moc hezké, ale tenhle díl už byl podle mého názoru trošku zbytečný.
Kámoška říkala mám knihu určitě si jí ještě nečetla. No ještě že jí mám, protože jinak bych se k téhle sérii nedostala a to by byla hrůza :-). Všem co mají rádi erotické romány s trochou zápletky vřele doporučuji. Nakonec jsem to byla já kdo koupil další tři díly téhle série. A udělala jsem dobře. Všechny 4 díly jsem přečetla najednou a kdyby to šlo tak je čtu pořád dokola.
Nádherná kniha (mám to u ní napsané), ale už je to pár měsíců co jsem jí četla a teď se chystám na druhý díl a mám trošku problém si vzpomenout jak to končilo. No nedá se nic dělat budu muset přečíst tuhle knížku znovu.
Tak tohle byla taky paráda i když jsem četla všechny 4 díly za sebou tak mi to překvapivě vůbec nevadilo. Prostě miluji tuhle sérii a teď když to tady píšu tak si říkám, že bych si to mohla klidně přečíst znovu. Jenže mám před sebou ještě hodně knih co jsem nečetla :-)
Tenhle díl byl dokonalý. Prostě nejlepší. Maxe jsem si zamilovala a když ta kniha skončila tak jsem málem uronila slzu.
Jedna z mých nejoblíbenějších sérii. Při tomhle dílu jsem myslela, že už nic lepšího z téhle série nebude, ale mýlila jsem se :-).
Nebylo to špatný a docela dobře se to četlo, ale mohlo tam být něco navíc. I hlavní padouch se dal lehce předpovědět :-)
Začátek skvělý, po návratu do města byl děj nadočekávání jasný, ale i tak jsem se při některých pasážích nasmála.