kik68 kik68 komentáře u knih

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Bohužel asi jsem neměla na tenhle druh knihy vůbec náladu, jinak to nechápu. Přečetla jsem dvě kapitoly a vzdala jsem to.

01.02.2017

Noc v ráji Noc v ráji Candice Proctor

Hezký příběh, který mě od začátku zaujal svou syrovostí. Vlastně je to hodně smutné, ale i plné naděje.
Vztah mezi hlavními postavami se rozvíjel hodně pomalu a to mi trošku vadilo. Mezi první společnou nocí a manželstvím bylo jen pár stránek, což bylo až moc uspěchané.
Konec byl jako vždy sladký :-)

30.01.2017 4 z 5

Tajemná labuť Tajemná labuť Shana Abé

Moc hezký a milý příběh, který je ale od začátku předvídatelný. Na mě je tam málo erotiky, ale jinak se to moc hezky čte.

27.01.2017 4 z 5

Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Nádherná kniha. Začetla jsem se okamžitě a nemohla se odtrhnout. Když jsem musela dělat jiné věci, tak se moje myšlenky ubíraly úplně jiným směrem a to na ostrov za TJ a Annou.
Čtivý příběh, který mě prostě celou pohltil a pustil mě až s poslední stránkou. Epilog mi přišel miloučký a přesně se hodil k celému příběhu.
Určitě doporučuji přečíst.

24.01.2017 5 z 5

Vášnivá vdova Vášnivá vdova Thea Devine

Tak tohle jsem fakt nedala. Po 100 stránkách jsem to prostě vzdala a vůbec mě nezajímá co bylo dál. To se mi u knihy nestalo už dost dlouho.

20.01.2017

Závazek Závazek Elizabeth Kachips (p)

Hezké a lehké odpočinkové čtení. Překvapivě mi ani nevadilo, že tato kniha má tolik stránek. Užila jsem si ten příběh od začátku do konce.

18.01.2017 4 z 5

Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

První díl série mě zaujal víc. Dlouho jsem se musela do čtení nutit a už v půlce knihy jsem přemýšlela, co budu číst příště, což se mi nestalo už dlouho. Když se příběh rozjel a začal být zajímavý tak byl najednou konec knihy.
Líbilo se mi ukončení příběhů obou dvojic.

12.01.2017 4 z 5

Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Příběh velmi líbivý a zajímavý. Tragická linka je vlastně znát už od začátku a tím pádem je vlastně jasné, že šťastný konec Kylea nečeká. Bohužel i Nell si musí projít spoustou zlých věcí, aby se svého štěstí dočkala.
Líbí se mi příběh a problémy Coltona. Je netypické, aby člověk s jeho "vadou" zvládl tolik co on. Moc se mi líbí zakomponování hudby do celé knihy.
Dodané tři kapitoly mi přišly trošku zbytečné, ale daly se přečíst.

05.01.2017 4 z 5

Scénář lásky Scénář lásky Tina Reber

Příjemné počtení, ale dlouhé. Místy až zbytečně. A tím, že jsem měla málo času se to táhlo ještě víc. Jinak krásné ukončení příběhu Taryn a Ryana. To předávání cen nemělo chybu :-)

21.12.2016 4 z 5

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Mě se kniha celkem líbila. Bylo to milé, ale místy zbytečně dlouhé počtení. Asi je pravda, že přes 600 stránek je moc, ale většina knihy se četla skoro sama a mě přišlo, že se tam pořád něco dělo :-).
Zaujal mě pohled na hereckou kariéru z druhé strany. Teď mi dochází, že to nemusí být vždy jen zábava.

27.11.2016 4 z 5

Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst

Tak tohle pro mne bylo nádherné, báječné, krásné a nebojím se napsat i DOKONALÉ čtení. Moc jsem se těšila na tenhle příběh a vůbec v ničem mě nezklamal. Bylo to dlouhé a zároveň krátké, smutné a zároveň veselé, poučné a zároveň vtipné a s nadhledem :-)
Gen mi byla sympatická už z předchozích dílů a tady jí autorka podala jako odvážnou ženu, ale přesto křehkou a nejistou. Wolfa jsem zbožňovala už v předchozí sérii a tak jsem mu přála nebeskou lásku, kterou dostal :-).
Konec, kdy Wolfe jednoduše a bez přehnaných "efektů" předal své srdce i s náramky Gen mi vehnal slzy do očí.
Už se neskutečně těším na další příběh i když si na něj budeme muset asi ještě pěkných pár týdnů počkat.

16.11.2016 5 z 5

Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Myslela jsem, že budu víc nadšená. Příběh se mi líbil i obě hlavní postavy jsou fajn.
Problém je v tom, že jsem tam necítila jiskru a to ani ve chvíli, kdy se měla objevit.
Dál mi tam chyběl humor. Na začátku (asi čtvrtina) knihy vtipná byla - prostě v době kdy Nate byl "nerd", ale pak se sranda vytratila a už to bylo jen nudné. Bohužel.
Takže pro mě přišlo první zklamání od této autorky teď :-).
Moc se těším na Wolfa, protože jsem si ho oblíbila v předchozí sérii.

11.11.2016 3 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Nádherná kniha, která mě moc bavila. Mám ráda to propojení s předchozí sérii a moc se mi líbí ta troška "magie" v této knize.
Od začátku jsem cítila to kouzlo mezi Kate a Sladem.
Kateina láska k Robertovi je překrásná a dokazuje jak je Kate úžasná bytůstka, co si zaslouží kouzelnou lásku zatvrzelého právníka.
Škoda jen, příběh Jane se začne rozvíjet až na konci a tuším, že bude upozaděn i v další knize. Její lovestory (před Timem) by mohla být velmi zajímavá.
Epilog je báječně napsaný a vehnal mi slzy do očí :-)

08.11.2016 5 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Tohle byla kniha, která se mi četla fakt těžko. I přesto, že jsem se na příběh Loly a Olivera moc těšila, tak jsem od prvních stránek věděla, že to není nic pro mne. Příběh jako takový byl kouzelný o tom žádná, ale pro mě v knize bylo až moc komiksu.
Já za celý svůj život přečetla jen čtyřlístek, a vlastně ani nevím jestli se mi líbil, takže všechny věci kolem komiksů pro mě byli v knize spíš rušivé než zážitkové.

05.11.2016 3 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Přečteno. Bohužel se stalo to čeho jsem se trochu obávala. Třetí díl nasadil tak vysokou laťku, že jí Beník nedokázal přeskočit :-).
Kniha se mi líbila, ale chyběl mi tam humor třetího dílu. Mezi Benem a Lizzie mi to víc jiskřilo ve druhé a třetí knize než tady. V Rockovém polibku se z nich stala typická dvojice co řeší nechtěné těhotenství, vztahy, nedůvěru a svobodu rockového boha.
Ne, že by kniha postrádala vtipné chvilky, ale smích se u mě nedostavil v takové míře jako v Rockovém risku.
Mal byl v tomhle díle zase skvělý, ale ze všech čtyř rockerů u mě, bohužel pro Beníka, pořád vyhrává na plné čáře Jimmy. Jeho chování k Leně je dokonalé i v tomto díle. A nakonec má zase víc než Ben (to pochopí ti co četli :-)).
Stage Dive mi budou moc chybět a říkám si proč ta kapela nemá aspoň deset členů :-)

03.11.2016 4 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

*Pájuše* - musím trochu reagovat. Kdyby se v mém pokoji objevil můj idol - podotýkám celoživotní, tak bych na něj tedy policii nevolala a můžeš si říkat, že jsem blázen, cvok a kdo ví co ještě, ale prostě ne.
A druhá poznámka - do svého bývalého přítele jsem se zamilovala v první minutě našeho prvního setkání a to jsem do té doby nevěřila na lásku na první pohled.

Tím pádem to celé shrnu - nezdá se mi to až tak úplně nereálné. :-)

30.10.2016 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Moc krásná kniha. Příjemný i když smutný příběh, který nakonec jako vždy skončí happyendem :-). Hezky se to četlo. Ale musím říct, že konec mi přišel moc rychlý a proto dávám o jednu hvězdičku míň.

18.10.2016 4 z 5

Plamen v srdci Plamen v srdci Suzanne Enoch

Až na to, že ve své e-book verzi jsem měla neskutečné množství chyb (takhle hrozně přepsanou knihu jsem do teď nečetla), tak se mi kniha docela líbila.
Byla tam romantika, trochu napětí a samozřejmě šťastný konec. Už se těším na další díly.

10.10.2016 4 z 5

Splněný sen Splněný sen Susan Elizabeth Phillips

Kniha je velmi krásná, romantická, samozřejmě trochu smutná a díky tomu i míň vtipná než předchozí díl (chci jen dítě), ale vůbec to nevadí.
Rachel je neskutečná matka, která by pro svého synka obětovala všechno. Gabe je chlap co ztratil vše - srdce i duši, ale když do jeho "života" vjede Rachel stane se něco pro něj nečekaného. Časem získá srdce i duši zpět a pak už jen musí pořádně otevřít oči aby viděl Edwarda.
Kristy a Ethan to je jiný případ. Ale i oni díky Rachel získají svoje štěstí.
Děkuji moc jluky.

02.10.2016 5 z 5

Navždy a věčně Navždy a věčně Jennifer L. Armentrout

Vlastně nevím co k této knize napsat. Je to úplně jiné, než předchozí knihy od J.Lynn. Asi dlouho ve mně bude pocit stísněnosti, smutku a nakonec i lásky, z téhle knihy.
Příběh Mallory a Ridera by se nikdy neměl stát, ale přesto je to určitě "skutečný" příběh nějakého dítěte na světě. BOHUŽEL.

30.09.2016 5 z 5