Kiwisska
![Kde padají hvězdy Kde padají hvězdy](https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/726/kde-padaji-hvezdy-726.jpg?v=1238836905)
Těžko říct, zda by to dnešní děti pochopily, zda by si knížku přečetly nebo si ji vůbec chtěly přečíst.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Hvězdy nad Barrandovem. Svazek druhý, Ženy jeho snů Hvězdy nad Barrandovem. Svazek druhý, Ženy jeho snů](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119164/zeny-jeho-snu-hvezdy-nad-barrandove-J6e-119164.png?v=1607108392)
Velmi pěkná kniha, kterou ocení nejen milovníci filmů pro pamětníky, ale i ti, kteří si chtějí dokreslit obrázek o dobách první republiky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hvězdy nad Barrandovem. Svazek první, To byl český milovník Hvězdy nad Barrandovem. Svazek první, To byl český milovník](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119157/to-byl-cesky-milovnik-hvezdy-nad-ba-a6r-119157.png?v=1607108023)
Koupila jsem tento díl mamince k Vánocům. Kniha se mi líbila, protože mám velmi ráda filmy pro pamětníky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Román pro ženy Román pro ženy](https://www.databazeknih.cz/img/books/9_/5/roman-pro-zeny-FKG-5.png?v=1550270477)
Mám z toho rozporuplné pocity. Hlavní hrdinka mi vůbec nepřirostla k srdci, občas jsem jí měla spíš plné zuby a ani styl psaní mi není moc blízký. Nejspíš se nestanu Vieweghovou fanynkou.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Bitva o labyrint Bitva o labyrint](https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69644/percy-jackson-bitva-o-labyrint-h0x-69644.jpg?v=1434793786)
Tento díl byl o něco temnější než předchozí díly. Jde z něj vycítit, že to nejdůležitější nás čeká v závěrečném dílu série, na který se už velmi těším. Knihy dospívají spolu s Percym a o to je to pro čtenáře zajímavější.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Heatová a vlna žáru Heatová a vlna žáru](https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85738/heatova-a-vlna-zaru-AZu-85738.jpg?v=1572097243)
Koupila jsem si celou sérii detektivek s Nikki Heatovou kvůli seriálu, který se mi velmi líbí. A byla jsem mile překvapena. Celou sérii jsem půjčila i jako "dovolenkové" čtení bratrovi (který vůbec nečte) a rodičům (táta čte max. zprávy na teletextu) a líbilo se jim to tak moc, že sondovali, jestli autor nemá další detektivky! Takže za mne i zbytek rodiny vřelé doporučení.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hvězdný prach Hvězdný prach](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/1189/hvezdny-prach-kDj-1189.jpg?v=1606416754)
Zamilovala jsem se do toho příběhu. Kniha je naprostro úžasná, skvěle napsaná.