kkaca komentáře u knih
Vzala jsem do ruky jako oddechové čteni a vzalo mě to mnohem víc, než jsem čekala, ani nevím proč......nakonec jsem to přečetla jedním dechem
nakonec jsem dočetla, ale po předchozích zkušenostech s paní Frýbovou, jsem čekala víc
četla jsem již před časem, je pravda, že ze začátku chvíli trvá, než se člověk dostane do děje, ale po té ho kniha chytne a čte jedním dechem. opravdu nechápu, kdo mohl napsat, že se jedná o erotický kýč???? to si fakt nemyslím, a ani ta kniha si nezaslouží, dle mého takový komentář, ale je to na každém.................
brala jsem do ruky s představou trochu červené knihovny, ale byla jsem mile překvapena, moc hezky a poutavě napsáno, děj troušku přeskakuje ze současnosti do minulosti, ale mě to nevadilo.....
naprosto skvělá kniha, zábavná, dobře čtivá a pro majitele psů naprosto skvostná!!
za mě velmi slabá kniha, dočetla jsem s velkým přemáháním, hodně často jsem vůbec nechápala, co chce autor říci, popis života s kočkou zbytečně složitě popsán a velmi nezáživně :-(
jako většina předchozích komentářů, četla jsem jako náctiletá a tu dobu jsem to hltala jedním dechem, krásný historický román podložený velkou láskou a intrikami té doby
kniha se ze začátku jeví jako docela zábavná a po většinu času tomu tak i je, jen ten konec mě dosti zklamal, podle probíhajícího děje bych čekala něco víc.
mě se také líbila, lahčí, odpočinková četba pro všechny milovníky psů