klarence

přiznám na mne krapet rozvláčnější kniha , nebyla vůbec špatná , ale tak nějak jsem s ní prala..

Moje první kniha od tohoto autora. Nebylo to špatné, ale konec mne trochu zklamal.

Po dlouhé době jsem se vrátila opět k této autorce a nebyla jsem zklamaná.
Jen škoda, že písmena v abecedě budou brzo u konce :-(

Příběh nebyl špatný, jen jsem brzy tušila, kdo asi bude vrah a na můj vkus místy moc rozvleklé

docela dobře se to četlo, určitě si přečtu další knihu od této autorky

Za mne krapet zklamání, očekávala jsem víc. Chvilkama jsem se nesoustředila. Má lepší knihy. Hodně se mi ale líbilo vyprávění o Indiánech.

musím říct, že jsem očekávala dle anotací trochu víc, místy jsem se měla problém číst, konec mne trochu zklamal..takže celkově za mne trochu zklamání

Moje první kniha od této autorky a určitě nebyla poslední.
Docela dobře se četla, ale z hlavní hrdinky jsem byla krapet rozpačitá.

První díl jsem četla na doporučení a docela se mi líbil. Tento díl ale byl o něco lepší .
Takže určitě půjdu do dalšího. Jsem zvědavá jak se to dál vyvine.... myslím, že Upíři z Chicaga upoutali mou pozornost :-)

Knuhu jsem četla na doporučení, není to úplně můj žánr, ale jako odpočinkové čtení to docela šlo.

Není nad Vondrušku i když je pro děti a mládež :-) výborné odreagování

ráda si občas přečtu dětskou knihu a tahle zase nezklamala , prostě Vondruška

No, na můj vkus velmi slabé. Netvrdím, že se to špatně četlo , ale bylo to plné klišé.. průhledné. konec se dal předpokládat.

Musím říct, že za mne spokojenost a těším se na druhý díl

Kniha mne velmi zaujala, na základě historických události. Sice jsem měla trochu problém se začíst, ale musím přiznat, že měl příběh zajímavé rozuzlení.

tato kniha narozdíl od jiných jejích knih mne moc neoslnila. má rozhodně lepší.