Klarimeris komentáře u knih
Takže...abych nechodila kolem horké kaše... BLBOST!!!
1. proč číst knížku, která je o sebevraždě, když bychom měly hledat důvody, proč žít! Ovšem asi jako většina jsem doufala, že příběh mi právě dá něco úžasného, něco nad čím si můj mozek řekne: AHA?! TO BY MĚ NENAPADLO. VŮBEC JSEM TO NEČEKALA. Nicméně toto se nestalo.
2. Kniha je psána tak nudně, že i pohádka o Červené Karkulce, kterou jsem slyšela snad tisíckrát, je napínavější.
3. Jestli hlavní hrdinka spáchala sebevraždu z důvodů, které byly popsány, tak by stejný osud potkal většinu mladých lidí.
NEČÍST - ztráta času
Knížka je psána velice zdlouhavě a nudně. Přesně víte, co se kdy stane a to, co se omílá pořád dokola a dokola jsou: snídaně, obědy, večeře. Například: Po snídani jsem šla...pak byl čas jít na oběd... Skoro, jakoby pořád musela hlavní postava jen jíst. Ale hlavně... celou dobu se v knize nic nestane. Ani v druhém pokračování ani ve třetím na začátku, ale až úplně na konci třetího dílu, kde s námi autorka zamete jako hurikán se střechou, se konečně NĚCO stane. Stejně ale trapný konec.
Měla jsem všechny díly, protože mi byly doporučeny. Já vám je doopravdy nedoporučuji. Všechny jsem musela prodat, jinak bych se mohla zbláznit.
Dobrý den,
neví někdo, jaké injekce dostávali vojáci v této knize? Jako...k čemu jim byly? Moc jsem to nepochopila :(