Klaris29 komentáře u knih
Moc hezky napsaná kniha, je nenásilně poučná. Moc se nám líbí. Knížka je vhodná i do MŠ. Určitě nesmí chybět v dětské knihovničce, byla by to velká škoda. Doporučuji pro děti 3 - 7 let.
Publikaci Pojďte s námi do pohádky používám hlavně v mateřské škole,kde pracuji jako učitelka. Pohádky jsou milé, za každou pohádkou je tematická básnička, písnička, otázky k textu a pracovní list.
Doporučuji učitelům a učitelkám do mateřské školy, ale také rodičům, kteří s dětmi rádi čtou příběhy a děti si mohou pracovní listy vypracovat i doma
Na druhý díl Pohádek z lesa jsem se se synem velice těšila. První díl nás nadchl. Druhý úplně stejně. Knihu jsem se synem přečetla jedním dechem. Nyní se synem procházíme lesy a parky a přemýšlíme, kde jaký skřítek nebo víla žijí.
Příběhy jsou milé a poučné, doporučuji. Z knihy se děti něco dozvědí a pohádky jsou psané mile a děti moc baví.
Líbivá kniha o zvířátkách , kterou si zamiluje snad téměř každé dítě. Za každou kapitolou je písnička o dané kapitole, děti si snadno zapamatují slova. U nás měla kniha veliký úspěch, četli jsme ji několikrát a stále se k ní vracíme. Doporučuji.
Hlavní hrdinou je chlapec Franta, který po prázdninách nastupuje do 2. třídy. Franta se těší na prázdniny, které prožije se svým nejlepším kamarádem Honzíkem. Ten odjíždí na prázdniny k babičce. Franta je z toho smutný. Jednou večer k němu do pokoje přiletí kluk jménem Snovík. Nejprve se Franta lekne, ale s klukem se začne kamarádit a zažijí spolu všelijaká dobrodružství.
Kniha je určena jako první čtení, ale myslím si, že knihu mohou číst i mladší čtenáři. Můj syn (4 roky) ji má moc rád. Myslím si, že příběh osloví nejen chlapce, ale také děvčata, která si také najdou to své.
Kniha je napsána, jak sem již psala, na první čtení. Kapitoly jsou krátké a kniha je proložena krásnými ilustracemi Josefa Quise. Kniha je i vtipně napsaná, tak se u ní děti i dospělí mohou zasmát.
Sice jsem dospěla, ale kniha se mi moc líbila a kdybych byla mladší, tak bych ráda snila o tom, jak mě Snovík navštíví a co bych ráda zažila já. Knihu doporučuji, myslím si, že by v dětské knihovně chybět neměla.
Krásná kniha pro děti. Můj 4letý syn knihu miluje , už ji čteme asi po desáté a zase budeme :) Pro děti ve věku od 3 do 7 let je ideální :)