klarka.aiya komentáře u knih
Kniha Maitreya Buddha Sútra aneb PRÁZDNOTA...matka dědiců nesmrtelnosti napsaná Lumírem Láskou mi po přečtení změnila celý život, respektive můj pohled na něj, jeho vnímání, otevřela mé srdce dokořán a co hlavně - otevřela pro mne do té doby nevídanou dimenzi sebelásky, svobody, soucitu a odpuštění, jaké jsem do té doby nedokázala ani pojmenovat.
Přečtením Sútry se mi otevřela možnost začít milovat sebe sama, pochopit sebe, pochopit své rodiče, předky, ty, které nazýváme nepřáteli i ty, které nazýváme přáteli.
V jedné knize je uvedeno vše, co může pozorného čtenáře prací s informacemi v ní dovést k absolutnímu probuzení, probuzení ze spánku, k osvícení, k ukončení koloběhu zrození a smrti.
V mém životě se objevila Maitreya Buddha Sútra jako hvězda, která mi navždy změnila pohled na svět, díky které cítím, že žiji, díky které si mohu užívat každý čas a přitom zůstávat v srdci, chápat, odpouštět a už se nebrodit ve tmě, která mi svírala žaludek.
Díky laskavým slovům Buddhy, díky jeho soucitu, dokážu rozeznat světlo a uvědomila jsem si plnou zodpovědnost za každý svůj čin a za svůj život, který je nyní plně v mých rukách. Děkuji a nikdy děkovat nepřestanu.