kneslova komentáře u knih
Tak trochu pochmurné a kruté jako Andersenovy pohádky … ale pěkná kniha jinak
Nedá se napsat více než je v komentářích , prostě je to pěkná kniha.
Ty starší příběhy se mi líbily mnohem více než ty nové. Ty nové jsou velmi složité , pocity hrdinu popsané mnoha vznosnymi slovy, míchá se tam politika… presto tam zůstává to jádro, které jsem si velmi oblíbila a to místní obyvatelé městečka Three pines. Možná je to tím, jak je vidno v doslovu, že autorka prožívá těžké životní období …
Zdaleka nedosahuje pozdějších knih spisovatelky, ale stále dobře čtivé, na tu dobu ,kdy to bylo napsáno super
Za mne stále velice dobra detektivka a že už jich Dominik Dán napsal…, pořád mne to baví tohle oddělení vražd z Našeho mesta….
Tentokrát jsem nebyla tak nadšená, ale stále velmi dobrá kniha
Tak první dvě kapitoly jsem si myslela, ze by to mohla být napínavá kniha, dočetla jsem to hodně zrychleně.
Přesně jak komentář pode mnou, kniha nemá žádnou praktickou hodnotu a navíc si v rúzných částech protiřečí - viz vždycky se oblékejte podle sebe vs oblékejte se tak, abyste zapadli do určité komunity....apod.
Ani já se nepřipojím k fanouškům knihy. Podle mne jde o velmi dobrý námět, ale to zpracování to pokazilo, psáno velmi nezáživně.
No není to žádný literární počin , přijde mi to takové ploché... Četla jsem knihu od matky, která měla syna a ten přešel k radikálním islamistům a to bylo opravdu ze života a velmi smutné pro celou rodinu..
Začátek dobrý a potom se mi zdá to stále ztrácelo švih. S Reacherem se to nedá srovnat. Kniha, kterou přečtu a zapomenu.
Jak zde bylo popsáno, psychologické drama, morbidní, neuvěřitelné, ale zároveň skutečné, zajímavé. Dobrá kniha, tak za 4'5 hvězdičky. Jelikož jsem četla podobný příběh a ten byl ještě lepší.
Výborně napsaná detektivka, sympatičtí vyšetřovatelé, dvě dějové linky, které se protnou ke konci. Hodlám si přečíst i první knihu autora, za mne 4,5 hvězdiček.
Taková pohodová detektivka, velice dobře se čte. ˇUplný konec mi přijde překombinovaný. Dobrá knížka, tak na 4,5 hvězdiček.
Celkem slušná detektivka. Vyšetřovatelka zase alkoholička, ale pohoda, zajímavé téma, na konci správné napětí.
Celkem slušná detektivka, čím víc ke konci, tím napínavější. Já nevím proč jsem fandila pachateli až byl znám.
Krásná a poučná knížka. Miluju lesy a spoustu se o nich tady dozvíte. Kéž by nám nějaké zůstaly.