kneslova kneslova komentáře u knih

Zákon přitažlivosti Zákon přitažlivosti Susie Tate

Roztomilá kniha, velmi dobře se čte

11.02.2022 5 z 5

Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

Takový čtivý román pro ženy …

01.01.2022 4 z 5

Les bez srdce Les bez srdce Joanna Ruth Meyer

Tak trochu pochmurné a kruté jako Andersenovy pohádky … ale pěkná kniha jinak

23.12.2021 4 z 5

Kniha tužeb Kniha tužeb Sue Monk Kidd

Nedá se napsat více než je v komentářích , prostě je to pěkná kniha.

05.12.2021 5 z 5

Skleněné domy Skleněné domy Louise Penny

Ty starší příběhy se mi líbily mnohem více než ty nové. Ty nové jsou velmi složité , pocity hrdinu popsané mnoha vznosnymi slovy, míchá se tam politika… presto tam zůstává to jádro, které jsem si velmi oblíbila a to místní obyvatelé městečka Three pines. Možná je to tím, jak je vidno v doslovu, že autorka prožívá těžké životní období …

29.08.2021 4 z 5

Telefon po půlnoci Telefon po půlnoci Tess Gerritsen

Zdaleka nedosahuje pozdějších knih spisovatelky, ale stále dobře čtivé, na tu dobu ,kdy to bylo napsáno super

30.07.2021 4 z 5

Nevieš dňa, nevieš hodiny Nevieš dňa, nevieš hodiny Dominik Dán

Za mne stále velice dobra detektivka a že už jich Dominik Dán napsal…, pořád mne to baví tohle oddělení vražd z Našeho mesta….

19.07.2021 4 z 5

Tiché dítě Tiché dítě Sarah A. Denzil

Velmi dobře napsaný psychologický thriller

20.06.2021 5 z 5

Hodná holka, zlá krev Hodná holka, zlá krev Holly Jackson

Tentokrát jsem nebyla tak nadšená, ale stále velmi dobrá kniha

20.06.2021 5 z 5

Zmizelí Zmizelí Sibel Hodge

Tak první dvě kapitoly jsem si myslela, ze by to mohla být napínavá kniha, dočetla jsem to hodně zrychleně.

15.05.2021 3 z 5

Šaty dělají člověka Šaty dělají člověka Dawnn Karen

Přesně jak komentář pode mnou, kniha nemá žádnou praktickou hodnotu a navíc si v rúzných částech protiřečí - viz vždycky se oblékejte podle sebe vs oblékejte se tak, abyste zapadli do určité komunity....apod.

01.01.2021 3 z 5

Mráz pod kůží Mráz pod kůží Allie Reynolds

Ani já se nepřipojím k fanouškům knihy. Podle mne jde o velmi dobrý námět, ale to zpracování to pokazilo, psáno velmi nezáživně.

15.11.2020 3 z 5

Řetízek slz Řetízek slz Zuzana Zimmermannová

No není to žádný literární počin , přijde mi to takové ploché... Četla jsem knihu od matky, která měla syna a ten přešel k radikálním islamistům a to bylo opravdu ze života a velmi smutné pro celou rodinu..

30.08.2020 3 z 5

Starej chlap Starej chlap Thomas Perry

Začátek dobrý a potom se mi zdá to stále ztrácelo švih. S Reacherem se to nedá srovnat. Kniha, kterou přečtu a zapomenu.

16.08.2020 4 z 5

Pryskyřice Pryskyřice Ane Riel

Jak zde bylo popsáno, psychologické drama, morbidní, neuvěřitelné, ale zároveň skutečné, zajímavé. Dobrá kniha, tak za 4'5 hvězdičky. Jelikož jsem četla podobný příběh a ten byl ještě lepší.

07.08.2020 4 z 5

Vražedný rozsudek Vražedný rozsudek Andreas Gruber

Výborně napsaná detektivka, sympatičtí vyšetřovatelé, dvě dějové linky, které se protnou ke konci. Hodlám si přečíst i první knihu autora, za mne 4,5 hvězdiček.

03.05.2020 4 z 5

Zatímco jsi spala Zatímco jsi spala Kathryn Croft

Taková pohodová detektivka, velice dobře se čte. ˇUplný konec mi přijde překombinovaný. Dobrá knížka, tak na 4,5 hvězdiček.

20.04.2020 4 z 5

Poslední místo, kam se podíváš Poslední místo, kam se podíváš Kristen Lepionka

Celkem slušná detektivka. Vyšetřovatelka zase alkoholička, ale pohoda, zajímavé téma, na konci správné napětí.

10.04.2020 4 z 5

Faleš Faleš Sibel Hodge

Celkem slušná detektivka, čím víc ke konci, tím napínavější. Já nevím proč jsem fandila pachateli až byl znám.

23.03.2020 4 z 5

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou Peter Wohlleben

Krásná a poučná knížka. Miluju lesy a spoustu se o nich tady dozvíte. Kéž by nám nějaké zůstaly.

21.03.2020 5 z 5