Knihomolka506 Knihomolka506 komentáře u knih

O klukovi z plakátu O klukovi z plakátu Květa Kuršová

Příběh o dvou kamarádech, kteří si na pár dní vymění svou identitu.

22.05.2020 5 z 5

Lady a Tramp Lady a Tramp Walt Disney

Četla jsem jako dítě. Klasická disneyovka o přátelství dvou psů. Ted mi to připomíná parodii na Romeo a Júlie :D

14.05.2020 5 z 5

Záhada pavoučího domu Záhada pavoučího domu Enid Blyton

napínavý příběh, vtipné hlášky dětí. Bavila :-)
Četla jsem ji jako dítě, ale až ted jako dospělá už skoro dva roky jsem zjistila, že autorka napsala víc knih než jsem si všimla :D

17.01.2020 5 z 5

Nick & Dusty - Detektivní kancelář Nick & Dusty - Detektivní kancelář Robert D. Martin

Sice je to kniha pro děti s obrázkama a velká bichle, ale je moc čtivá a krásná. Nemohla jsem včera přestat číst a už ji mam smutnĕ za sebou..Ale další super knížky čekají. .

31.12.2019 5 z 5

Sbohem, ztracený vojáčku Sbohem, ztracený vojáčku Adele Geras

Krátký, ale krásný příběh o holčičce, minulosti, záhadě a jedné hračce. Za večer přečtená. Připomíná mi to Louskáčka :-)

22.12.2019 5 z 5

Zachrání doktor Proktor Vánoce? Zachrání doktor Proktor Vánoce? Jo Nesbø

Knize jsem moc nerozuměla a neznala jsem hlavní postavy tak dobře, abych se začetla do předposledního dílu. Ale autor píše napínavé detektivky.

22.12.2019 1 z 5

Artyčoková srdíčka Artyčoková srdíčka Sita Brahmachari

Dočetla jsem ji tak půl a půl.. některé stránky jsem přeskočila, ale né proto že by mě to nebavilo, ale bylo to smutné.. Na rakovinu nám zemřeli dva příbuzní v rodině.. proto ty 2 hvězdičky

16.12.2019 1 z 5

Kniha zloduchů Kniha zloduchů Walt Disney

Příběhy z temné dílny Disney postav.
Zloduši pozor, otvírám..

02.07.2023 5 z 5

Podvod na Růžové hoře Podvod na Růžové hoře Karin Müller

Podvod s koňmi a jednu důležitou operaci musí řešit slavná patra od koní. Co se stalo jednomu koni a proč se jeden veterinář na klinice chová divně?

11.10.2020 5 z 5

Aniččiny příhody s opičkou Sisi Aniččiny příhody s opičkou Sisi Věra Řeháčková

Druhý a poslední díl série Anička , ve kterém dobrodružství s Aničkou a její opičkou zažijeme víc než dost . Čtenáři poznají jaké to je mít zodpovědnost za zvířata a nejenom o domácí.

06.10.2020 5 z 5

Věštkyně Stella Bella a ukradená opička Věštkyně Stella Bella a ukradená opička Jürg Obrist

Dva mladí detektivové řeší jeden případ za druhým . Krátké příběhy plné úkolů a hádanek pro menší děti. Třetí díl krimi série minipříběhů.

06.10.2020 5 z 5

Mušketýři a záhada zlatého kordu Mušketýři a záhada zlatého kordu Christa Pöppelmann

Knihy z tady té edice něco nového naučí nebo si člověk něco starého připomene . V tomhle díle půjdeme spolu s Moritzem a Corinnou hledat ztracený a důležitý kord po pařížských ulicích. Najde se ?

11.09.2020 5 z 5

První starosti První starosti Jacqueline Wilson

Poučný příběh o dvou vážných  nemocech, které můžou potkat každého z nás a potom  není lehké s tím skončit. Autorka to napsala a popsala úplně přesně.

23.07.2020 5 z 5

Všude dobře, doma nejlíp Všude dobře, doma nejlíp Jacqueline Wilson

Pokračování  story o holce Tracy, která mluví jako dlazdič a jejich bláznivých dobrodružství. A musím souhlasit s některýma- Vadi/nevadí byla lepší.

23.07.2020 5 z 5

Gladiátoři a Koloseum / komiks/ Gladiátoři a Koloseum / komiks/ Nick Saunders

Vítejte ve světě bitev a krvavých Spartanských bojů :-)

27.05.2020 5 z 5

Zvláštní příběh Zvláštní příběh Katarína Gillerová

Přečtena loni. Pěkný a oddechový příběh o tom jak se řeší vztahy a problémy v jedné rodině, který vypráví jedna z dcer.

28.07.2020 5 z 5