koki.veru Online koki.veru komentáře u knih

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Velmi hezká kniha, ale jen tento první díl :) Druhý díl byl o něco horší, a třetí díl mě tedy jednoznačně zklamal :(

04.02.2014 5 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Opět povedená knížka z této série. Za mě trošku slabší než ostatní díly, ale i tak velice příjemné čtení.

10.11.2024 5 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Pěkná knížka,zajímavý příběh a samozřejmě otevřený konec. Moc pěkná a povedená série.

29.10.2024 5 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Wau,super díl a velice napínavý příběh. Doufám,že autorka s touto sérií neskončí,ale bude pokračovat.

01.06.2024 5 z 5

Božské začátky Božské začátky Christina Lauren

Další super díl této erotické série. Přečteno během chvíle. Ráda jsem se vrátila k této dvojici.

22.05.2024 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Po docela dlouhé době jsem se vrátila k této sérii a pokračovala tímto dílem. Super erotická knížka a nádherná série.

18.05.2024 5 z 5

Není přání jako přání Není přání jako přání Alexandra Potter

Takové pohodové oddychové čtení. Mám raději spíše thrillery a psychothrillery,ale jednou za čas si velice ráda přečtu zamilovanou knihu ze života, u které nemusím tolik přemýšlet. Měla jsem přečteno během pár dnů.

12.05.2024 5 z 5

Kdybychom se neviděli Kdybychom se neviděli Cynthia Hand

Nádherná knížka. I když mám radši thrillery,kde je pořádná zápletka a napětí, tak se mi kniha moc líbila. Dostala jsem se k ní díky čtenářské výzvě a vůbec toho nelituji. Moc pěkné se četla a člověk se u ní mohl zamyslet a zhodnotit svůj život.

03.05.2024 5 z 5

Pojď trochu blíž Pojď trochu blíž Rachel Abbott

Super knížka,originální zápletka. Bylo to dost napínavé a konec byl tedy dost překvapivý. Škoda že není napsaný další díl,snad se ho někdy dočkáme.

01.05.2024 5 z 5

Knihkupectví na Riverside Drive Knihkupectví na Riverside Drive Frida Skybäck

Pěkná romantická oddechovka. Knížka se moc pěkné četla a líbilo se mi propojení s minulostí.

10.04.2024 5 z 5

Harry Potter: Kouzelnický almanach Harry Potter: Kouzelnický almanach J. K. Rowling (p)

Nadherné ilustrace, zajímavá knížka. Pro fanoušky Harryho Pottera příjemné počtení.

14.12.2023 5 z 5

Ďáblova slza Ďáblova slza Jeffery Deaver

Opět povedená knížka od pana Deavera. Strašně se mi líbí, jak si člověk myslí, že ví , jak to dopadne, myslí si, že už je konec a ejhle, ono je to úplně jinak. Super příběh.

25.11.2023 5 z 5

Rozum a cit Rozum a cit Jane Austen

Klasická Austenová. Pýcha a předsudek se mi líbil víc, ale i tato kniha byla poměrně čtivá a zajímavá. Některé pasáže teda byly psané poněkud obsáhleji.

02.04.2023 4 z 5

Nebezpečná žena Nebezpečná žena Jackie Collins

Opět super kniha a zajímavé pokračování této úžasné série.

02.12.2022 5 z 5

Imitátor Imitátor Daniel Cole

Super thriller, zápletka velice zajímavá, prostředí taky zajímavý, i když mi umění moc neříká, tak mě to bavilo.

17.11.2022 5 z 5

Nebezpečný polibek Nebezpečný polibek Jackie Collins

Další díl z mé oblíbené série. Spisovatelku J.Collins mám moc ráda. Strašně mě baví nespočet postav v jejích knížkách a zvlášť v téhle sérii. Určitě budu pokračovat v dalších dílech.

12.11.2022 5 z 5

Pomsta Lucky Pomsta Lucky Jackie Collins

Mám strašně ráda knihy od Jackie Collins. Nenudila jsem se ani na jedné stránce. Chvíli mi tedy trvalo, než jsem si roztřídila všechny postavy a začala se v nich orientovat (protože předchozí díly jsem četla už před nějakou dobou), ale po chvíli jsem se zorientovala a nemohla se od knížky odtrhnout.

17.10.2022 5 z 5

Neohlížej se Neohlížej se Ben Cheetham

Docela pěkná knížka, zajímavá zápletka a zajímavý příběh, ale jako horor se mi to moc nezdálo. Konec byl docela napínavý a trošku strašidelný, ale horor určitě ne. Nicméně se knížka četla moc pěkně.

26.09.2022 5 z 5

Božská potvora Božská potvora Christina Lauren

Dle mého takový lehce vyšší průměr. Knížka nenadchne ani neurazí.

09.08.2022 4 z 5

Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Tak zatím nejslabší kniha od této spisovatelky. První polovina knihy byla super, a byla jsem natěšená, jak to skončí. Konec byl ale dle mého velice přitažený za vlasy a byla jsem ráda, když jsem knihu dočetla.

27.07.2022 4 z 5