Kokrhelka Kokrhelka komentáře u knih

Mystery Sága – Zatmění slunce a krvavý měsíc Mystery Sága – Zatmění slunce a krvavý měsíc Marie Margotka

Tatranko, dle vašeho vyjadřování a dle vašeho pravopisu, by mi byla hamba se chlubit vysokoškolským titulem. :-) Jestli vysokoškolský titul vychovává takovéto primitivy no potěš boha co si myslí, že titulem sežrali svět. :-D Titul nezakládá na inteligenci. Spíše směšné mi přijde váš komentář, dle kterého usuzuji, že si léčíte svůj komplex. Váš komentář je opravdu velmi ubohý už jen díky pravopisu a tou příšernou češtinou bez háčků a čárek je to něco otřesného číst a tím se tu prezentujete. Autorku urážíte, ale sama máte vyjadřování za jehož slovník by se nemusel stydět ani dlaždič. Nicméně jsem přišla komentovat knihu, když jsem viděla, ale tento ubohý komentář nedalo se nezareagovat… Kniha je velmi pěkná a čtivá, že jste ji nepochopila, svědčí o vaší snížené inteligenci. Spojitost s Twilight sága jsem tedy opravu neviděla a co třeba Underworld ten je taky o upírech a vlkodlacích? Těch knih o vlkodlacích a upírech je mnohem více… To jsou také kopie Twilight ságy ne? :-D To svědčí jen o omezenosti a neznalosti dalších knih na podobné téma a s tím souvisí tak omezený komentář. Takže za mě a mé kolegyně i kolegy je kniha velice pěkná a těšíme se na pokračování. A přejeme méně zakomplexovaných vysokoškoláků, co si myslí, že jsou něco více a přitom sami neumějí ani pořádně psát česky. :-D

27.07.2017