Kouky komentáře u knih
Dějové zvraty, intriky, politika, krvesmilstvo, smrt, smrt, smrt a zase smrt ... zkrátka a jednoduše všechno, co by mělo správné fantasy obsahovat. To vše se odehrává v geniálně promyšleném světě G.R.R. Martina, ve kterém se budete bát otočit stránku, protože vaše oblíbené postavy zde nejsou nikdy v bezpečí.
Řecké báje a pověsti tak, jako ještě nikdy předtím. Kniha určená pro mladší čtenáře, ale najdou se zde věci, které donutí zamyslet se i starší osoby. Hlavní hrdina typický klaďas s dobrým srdcem. K němu se přidají vtipálek Grover a odvážná Annabeth a máme tady trojici hrdinů, se kterou můžeme strávit spoustu příjemného času. Laťka nastavená hodně vysoko.
Tato kniha představuje něco, o čem se bude hovořit ještě za 100 let. Pokud máte rádi fantasy, tak toto je ideální kniha pro vás, protože lepší knihu tohoto žánru najdete jen opravdu těžko. Celý Martinův svět je promyšlený do posledních detailů a jeho obsáhlá historie je toho jen důkazem. Postavy jsou napsány opravdu geniálně a každý si najde své oblíbence, které bude milovat,ale i postavy, které mu budou dělat vrásky na čele a bude doufat, že na každé další stránce poznají svůj konec. Matoucí může být pro nové čtenáře složitý děj a obrovské množství postav, ale pokud tohle čtenář zvládne, tak je schopný knihu přelouskat během chvíle, tak jako já sám. Co na to prostě říct ... geniální počátek jedné z nejlepších fantasy sérií.