Kr.D. komentáře u knih
Dějově rozhodně lepší, než druhý díl, ovšem až ve druhé polovině. V příběhu mi scházel větší zvrat, něco neočekávaného. Možná také nějaké lepší zakončení s hlavním netvorem. Na to, jak se kniha snažila být temnějším příběhem, je konec až příliš sluníčkový.
A tak děti šly šly šly, až došly k další smyčce, ze které pak vyšly, aby znovu šly šly šly vstříc další smyčce. Kdyby celý druhý díl autor zkrátil na dvě kapitoly, tak by to bohatě stačilo. Postavy, které děti cestou potkají, jejich příběh stejně příliš neovlivní a ani vás příliš nezaujmou nebo nechytí za srdce.
Dobře napsaná detektivka. Neznám nikoho, kdo by dopředu dokázal uhádnout postavu vraha. Sama jsem byla přesvědčená, že vím, kdo to je. Děj mě ale tak zamotá, že mě výsledek nakonec vyvedl z omylu a překvapil.
Pěkný příběh ušitý právě na ty zajímavé fotografie, které obsahuje. Možná, kdybych od celkového příběhu nečekala tolik, tak by mě nadchl více. Celkově tedy ani nadšení ani však zklamání. Pořád čekám, jak se konec vyvrbí a tak sérii nezahazuji a jdu si přečíst další díl.