Kristulda

Až na pár pohádek to byla pěkná knížka. Třeba pohádka Jehla kdy tam bylo vyprávěno o tom, že jeden vypíchl jehlou oko druhému a pak
mu vzal zbraně a zabil jej. To bylo na vyprávění před spaním i celkově nevhodné, ale většina byla celkem pěkná.

Když mi tuto knihu dala sestra k přečtení a já koukala na recenze, tak jsem se trochu bála. Musím říct, že kniha je krásná, hřejivá. Dokázala jsem si vše představit, to hračkářství, výlohu, hospodu, byt i krajinu, měla jsem chuť tam také jet. Líbilo se mi, že to nebyla vyloženě jen love story. Za mě moc hezké čtení, které vás zahřeje u srdíčka a získáte i pár typů jak si zlepšit náladu v mrazivých dnech nebo i jen v životě. Hlášky toho ptáka to dělaly i vtipné.

Tak mě kniha nebavila absolutně vůbec. To bylo něco hrozného, stále jsem se nutila číst,pak jsem začala přeskakovat věty,odstavce a u 138 strany jsem to s lítostí vzdala, já totiž vždy všechno dočtu, ale tady to opravdu nešlo. Mohlo to mít potenciál ale... Děj nic moc, postavy ploché,je to obrovská škoda. Hvězdičku dávám za hezkou obálku a za potenciál, který autor nevyužil.

Nemůžu si pomoct, mě to nějak nebavilo, očekávala jsem lehké odpočinkové čtení. Toto bylo spoustu dramat v jedné rodinně. Za mě ne.

Velmi zajímavá kniha, četla se dobře, ale četla jsem jí na části ať se mohu zamyslet nad tím co čtu. Z knihy jsem nadšená. Doporučuji každému k přečtení.

Kniha se mi moc líbila, proto jsem jí dceři koupila. Má krásné ilustrace, příběhy mě bavily, ale dcerku až tak ne. Myslím, že až bude větší tak se jí bude líbit víc.

Odpočinková kniha,to ano, ale něco mi tam chybělo. Pokud hledáte dovolenkové čtení tak s tímto vedle určitě nešlápnete

Jsem ráda, že jsem si knihu mohla přečíst. Člověk se může zamyslet a přehodnotit své priority. Doporučuji

Kniha se mi moc dobře nečetla, ale i přes to našla jsem tam pár zajímavých myšlenek.

Za mě zklamání. Občas si přečtu tento typ knihy v mezidobí thrilleru atd. A vždy to rychlé odsypal a je to ala červená knihovna však víte. Ale tady jsem se musela nutit číst, postavy mi nepřirostly k srdci, byly nijaké,bylo to ploché. Nebyl tam rozvinutý ani nějaký silný příběh ani žádná pořádná romantika. Hlavní postavy ani nebyly rozvinuté, milé byly akorát děti. Přišlo mi to jak kniha na rychlo psaná, ta kniha ve mě nevzbudila ani emoci, ale měla když Lily zemřel manžel a příběh měl být silný. No co už občas se taková kniha vyskytne.

Moc hezká dětská kniha. Kouzelné ilustrace, dcerce se líbila.

Tato kniha autorky se moc nepovedla. Po přečtení předchozí knihy jsem čekala víc. Dost jsem se nudila přeskakovala. Kniha mě nedokázala vtáhnout do děje, snad až v poslední třetině. Škoda.

Knihu jsem četla svým starším dětem i teď čtyřleté dcerce. Některé příběhy byly dle mě hůř pochopitelné. Myslím, že je spíš pro větší děti.

Moc krásná kniha. Na příběh stále myslím. Hlavně na hrdinku Amy. Nevím co víc dodat,kniha mě zasáhla svým příběhem, určitě doporučuji přečíst.