kristyna4414

Mrzí mě to, ale kniha pro mě byla na 2,5 * maximálně. Některé pasáže byly velmi zajímavé a informativní, ale hodně mi vadila ta hutnost/množství informací. Na můj vkus nebyly úplně dobře provázané, což komplikovalo čtivost i zapamatovatelnost. Asi to ale bylo schválně, pro ukázání feminismu v různých dobách a kontinentech.

Dobrý díl. Jsem ráda, že si Eric vzpomněl, ale zklamala mě ona "zrada někoho, koho má ráda" .(Spoiler) Myslím, že Quinn nemohl nic jiného dělat nebo to tak minimálně cítil a dopředu mi bylo /vzhledem k minulému dílu/ jasné, že dá přednost rodině.

Množství chyb a špatně přeložených výrazů se bohužel ještě zvýšilo...Ale oceňuji více Erica a méně Billa. Dávám 3 a půl hvězdičky :)

Knížka mě bavila, leč bych jí pár věcí bohužel vytknula z hlediska formy. Větší množství překlepů bych ještě tolerovala, ale přeskočení u Erica z tykání na vykání mě vysloveně iritovalo. Nejenom, že se to dle mého názoru nehodilo v rámci jejich vztahu, ale především vzhledem k minulým dílům změně vážně nerozumím.
Škoda toho, jinak byl příběh fajn - vzhledem k žánru a počtu stran a příjemně odsýpal. Postava Sookie mě trochu otravovala, jejím myšlenkovým pochodům asi nikdy neporozumím (viz Bill jí nabízí možnost zdarma oblečení a nevím čeho ještě, což ji velmi urazí, ale zároveň si stěžuje na nedostatek peněz).