Kudrlinla
![Jednoduše ze dřeva - Nábytek a předměty z nasbíraného dřeva Jednoduše ze dřeva - Nábytek a předměty z nasbíraného dřeva](https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313124/jednoduse-ze-dreva-nabytek-a-predme-jYe-313124.jpg?v=1478291614)
Zajímavé kousky, spíše tak na chatičku než do bytu.
![Tracyho tygr Tracyho tygr](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429135/tracyho-tygr-sf1-429135.jpg?v=1577268433)
Dokonalá kniha na zamyšlení. Představivost a snění se na chvíli střetne s realitou. Z počátku jsem ke knize chovala nedůvěru, nelákala mě. Nakonec jsem se "přemohla" a jsem za to ráda. Oddech od milostných trojúhelníků, světů magie a bojů o trůn či další věci, které jsou obsaženy v současných knihách. Kniha osloví málokoho, mě si ovšem získala. Veškeré emoce jsou v ní nějak utlumené, o to více nad ní pak můžete přemýšlet a vstřebávat zážitek.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Čarodějka Čarodějka](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164993/carodejka-164993.jpg?v=1370277292)
Úžasná oddechová kniha, moc ráda se k ní vracím. Mírně otevřený konec bez pokračování zamrzel avšak celkový dojem z knihy je moc kladný. Míšení současností s minulostí je nevtíraví, oddělený, čtenáře to dle mne nemůže zmást. :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nejtemnější část lesa Nejtemnější část lesa](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251514/nejtemnejsi-cast-lesa-qkU-251514.jpeg?v=1629619483)
Naprosto dokonalá kniha. Sice nebyla tak poutavá jako Daň peklu, ale to knize vůbec neubírá na zajímavosti. Alespoň nebyla tak "hororově pohádková". Miluji autorčin temný pohled na víly a jiné pohádkové bytosti. Konečně nejsou tak sladké jako například víla Zvonilka :)