kuky921 komentáře u knih
Dcerka si Winx velmi oblíbila a tato knížka patří k nejoblíbenějším.
Pěkný příběh s dobrým koncem na dobrou noc.
Dcerka si Winx velmi oblíbila a tato knížka patří k nejoblíbenějším.
Pěkný příběh s dobrým koncem na dobrou noc.
Nádherná knížka, která se čte sama. Musím taky přiznat, že mě na první pohled nejvíc zaujala obálka.
Sám příběh je hrozně lidský, takže ukápla i nějaká ta slza.
Kníha mě ani nenadchla ani neurazila. Tak něco mezi, nebyl to pro mě zřejmě nejšťastnější výběr.
Knížka se čte velmi dobře, je to spíše hledání člověka sám v sobě, o krátkosti bytí a nutí k zamyšlení, že občas jsou některé věci úplně malicherné.
Agáta nikdy nezklame, čte se výborně.
Kniha mě nezaujala, špatně se čte a zůstala nedočtena.
Knížka je nemastná, neslaná, prostě žádná úžasná knížka to není. Bohužel....
Velmi zajímavá knížka, hlavně závěr, kdy se čtenář dozví, že nic není, jak se na počátku zdá.
Pěkné čtení.
Velmi zajímavá knížka, při které jsem byla nucena přemýšlet, co je pravda a fikce. Zároveň je v ní Ježíš a Magdaléna pojati daleko lidštěji. Zároveň asi týden po přečtení byl v TV dokument o Magdaléně, kde část z děje byl potvrzen. Kniha určitě stojí za přečtení.
Pěkná, napínavá knížka, ale od tohoto autora znám lepší.
Moje první setkání s Vandenbergem a k této knížce se hrozně ráda vracím.
Úplně úžasná knížka s velmi zajímavou zápletkou a rozhřešením. Všem jí doporučuji.
První část knihy mi připadala jako zpověď manželky po 10 letech se zpovědníkem v osobě Tazatele 101. Druhá část knihy, kdy se vyřeší vztah mezi Manželkou a Tazatelem mě trochu zklamal, čekala jsem větší špetku dobrodružství?
Knížku jsem poprvné asi po 20 stránkách odložila, ale podruhé už jsem jí s chutí dolouskla až do konce.
Začala jsem číst trilogií, tak jsem přečetla i druhý díl. Jestli první byl slabší, tak druhý díl byl absolutně mimo. Jako bych dala puberťačce dala za úkol napsat příběh, ovšem s cílem jednoduchý příběh nafouknout, na co nejvíce stran. Zklamání, které ani čtivost nezachránila.