Lady Lili Lady Lili komentáře u knih

Chutná těla Chutná těla Isaac Marion

Ze začátku mi to nepřišlo moc romantické se vším tím tlením a rozpadáním se. Ale od určitého okamžiku mi vstoupily slzy do očí, příběh mě chytl do svých spáru a nechtěl mě pustit, dokud jsem ho jedním dechem nedočetla. Kdo by to byl řekl, že zombie může být romantický hrdina.

25.08.2012

Doba jedová 2 Doba jedová 2 Anna Strunecká

Velmi mě potěšila obsáhla kapitola o dětském očkování, ač sama děti nemám, do budoucna tuhle otázku určitě řešit budu a je dobré se dozvědět informace od více odborníků. Také mě překvapil lékařský závěr a takové zhodnocení knihy, které člověka donutí trochu vystřízlivět a nabídne zase jiný pohled na věc.

08.08.2012

To To Stephen King

Nevím, co napsat, aby to nebylo jen chabou replikou již napsaného. Zároveň mám pocit, že tahle kniha není jedna z těch, které by měly být ponechány bez komentáře. Přesto to jediné, co cítím bezprostředně po dočtení je prázdno. To krásné prázdno. To ohromené NIC je pro mě všeříkající.

08.09.2011 5 z 5

Andělé v mých vlasech Andělé v mých vlasech Lorna Byrne

Ačkoliv mám docela pevnou víru v anděly, přesto pro mě popsané zážitky byly občas těžko uvěřitelné. Pochybnosti jsou v nás asi zakořeněny příliš hluboko, nicméně mi byla kniha cennou zkušeností. A možná také tak trochu návodem, jak na život nahlížet jinak, než jak k tomu většina z nás byla vedena.

07.01.2011