LadyElisa

Selekce mě naprosto uchvátila :) America je úžasná dívka a miluju Maxona :D TEAM Maxon :D Těším se na pokračování :)

Nádhera, prostě nemám slov a celý ten příběh jsem hltala se zatajeným dechem. Jojo Moyes nezklamala a těším se další knihu. :)

On mě nadchl a My ještě víc. Potřebuji další plyšovou dávku Wesse a Jamieho :)

Tak tahle kniha byla trefou do černého, velmi čtivá se silným erotickým nábojem. Těším se na další díly. :)

Přečteno za dvě hodinky, autorka opět nezklamala a naservírovala nám další perlu v podobě neustálého špičkování mezi Tarou a plyšákovým méďou - Prestonem. Směle se pusťte do čtení a nebudete litovat. Playlist tu je skutečně vyladěný. :)

Zcela určitě nejslabší díl série. Arylin byla až moc alternativní hrdinka, na druhou stranu Stone se k ní dokonale hodil, jejich špičkování bylo jiskřivé a živé. Pinky a Robert - správná dvojka :)

Jodi opět dokázala, že je královnou současné literatury pro ženy, její knihy přímo hltám a i tuto knížku jsem si nesmírně užila. Princezna rebelka - Adeline a neodolatelný král Hollywoodu Josh - je to pohádka pro velké holky, ale mě se moc a moc líbila. Ten konec byl tedy dosti akční. Snad se nad námi nakladatelství XYZ smiluje a vydá druhý díl, protože ho nutně potřebuji! :)

Opět přečteno za necelý den, jsem beze slov. Knížka mě nechala totálně rozloženou, protože autorka si pro nás přichystala v Králi oslňující paralelu jedné dávné legendy. Nezbývá než knihu vřele doporučit a snad Baronet přinese více knížek od této skvělé spisovatelky. A milostnými scénami se v knize rozhodně nešetřilo! :D

Rozhodně jedna z top knížek ve svém žánru tohoto roku. Jakmile se do knihy začtete, tak ji nedokážete odložit. Doufám, že od Whitney G. v českém překladu vyjde více jejích poutavých příběhů. Vřele doporučuji :-)

Tedy všechna čest Colleen Hoover - prvotina a naprosto prvotřídní :) Sakra, její knihy jsou těžce návykové :D Moc se těším se další knížky :)

Přelouskáno za den, dávám 10 hvězdiček z 5. Chci hned další díl! Kniha je velice smyslná, napětí mezi hlavními hrdiny je přímo elektrizující. Ash nebo Embry? Přece oba dva. Konec je napínavě otevřený.

Musím dát plné hodnocení, kniha mě naprosto pohltila a přečetla jsem ji jedním dechem za necelé tři hodinky. Někdy byla Frankie na facku, stejně tak i Wolfe, ale chemie mezi nimi byla úžasná. Takže doporučuji. :)

Ach, to byla krása. West a Phoebe se dočkali nádherného příběhu, teď už jen čekat na Severina s Cassandrou, mám dojem, že v této knize si Lisa připravuje půdu pro další knihy :)

Svatba s Winterbornem naprosto předčila veškerá očekávání, knihu jsem zvládla přelouskat za odpoledne. Může být tahle série ještě lepší? Pevně doufám, že Ďábel na jaře bude nejlepším příběhem z Ravenelů. Pro milovnice L. Kleypas, rozhodně si knížku přečtěte, nebudete litovat. :)

Jeden z mnoha příběhů, který mě skutečně dojal a ještě dlouho mi po přečtení zůstal v hlavě. Opravdu nádherný příběh nenaplněné lásky dvou lidí. Vřele doporučuji.

Pro mě jako velkou fanynku Benedicta Cumberbatche je to opravdu skvěle zpracovaná biografie. Spousta nových informací a zajímavostí. Takže pokud Bena milujete, směle do této boží knihy :D

Turbulence nasadila laťku dost vysoko, Výpověď také. Očekávání od Důvodných pochybností byla velká a knížku jsem po dočtení zavírala se zklamáním. Zkrátka mi tahle jednohubka moc nesedla. Příliš se mi nelíbil hlavní hrdina, některé jeho myšlenkové pochody jsem nechápala a u Aubrey zrovna tak. Nicméně, kniha je to čtivá, právnické prostředí velmi zajímavé a originální.

Tuhle perlu jsem dala téměř na jediný zátah, prostě nešlo přestat. Postupně budované napětí mezi Viv a Trentem přímo sršelo jiskrami. Rozhodně mnohem lepší než Calendar Girl, kterou jsem ani nedočetla. Nezbývá než vydržet do června, kdy se podíváme na Dashe s Amber. P.S. Po přečtení budete hledat nejbližší studio jógy. :D

Co dodat, Lisa Kleypas je úžasná autorka. Byla to velice krásná chuťovka - stačilo na ni pouze jedno odpoledne.V předchozí knize o Loganovi a Madeline jsem Andrewa moc ráda neměla, ale tady jsem se do něj zamilovala. Vřele doporučuji :)