Laf komentáře u knih
Kniha je skvělá. Vtáhla mne hned od začátku a během jednoho dne jsem ji přečetla. Začátek byl hodně povedený. U toho jsem se i zasmála. A postavy jsou skvěle popsané.
Kniha se mi líbila, ale dát pět hvězdiček nemůžu. Chyběl mi tam nějaký wow efekt. Kdyby to šlo, knihu bych hodnotila na 4,5* :)
Kniha je plná přesně toho, co slibuje popis, ale i toho, co napovídá název knihy. Takže pokud tohle není váš šálek kávy, raději si vyberte jinou knihu, se kterou budete trávit čas. Ale nebojte. Kniha není jen o žhavých scénách. Skrývá se tam i příběh, který je zajímavý a netrpělivě jsem čekala, jak se to bude rozvíjet dál a jaké zápletky tam budou.
Jedno doporučení na závěr. Pokud po knize sáhnete, mějte v záloze i další díly. Tady na čtenáře čeká otevřený konec a je opravdu frustrující čekat, kdy vyjde pokračování :)
Kniha mne překvapila. Měla jsem docela nízká očekávání, ale která byla nakonec mnohokrát překonána. Skvěle napsané a děj rychle utíká. Není tam nikde žádná zbytečná omáčka, která by natahovala obsah. Prostě skvělý děj plný zvratů a napětí a konec byl pro mne překvapivý. Autorka tak zamíchala s postavami a možnými viníky, že jsem se nechala zviklat a pravého viníka mi ukázal až konec.
Všem mohu knihu doporučit. Stojí to za to :)
Krásně napsaný příběh vyprávěný očima Gumpa. A výborně zpracované ilustrace jsou příjemný bonus.
Příjemná oddychovka pro děti i dospělé. Hodně k zamyšlení. A je pěkné vědět, že se napsalo něco nadčasového, co nezapadlo někde zaprášeno v regálu, ale stále je oblíbeno i po tolika letech.
Wau, tahle kniha mě bavila hned od první stránky. Taky jsem ji přečetla jedním dechem. Skvělý příběh s vtipnými momenty. Doporučuji všem :)
Nejdříve jsem byla ke knize dosti skeptická a mnohokrát ji odložila s tím, že se do toho nebudu ani pouštět. Nakonec jsem po knize sáhla a byla jsem překvapená, že mne to hodně bavilo. Ano, akce se tam moc neděje. Spíše je to detektivní piplačka, kde se pořád snaží zjistit nějaké informace o životech ostatních postav a hlavně o mrtvé modelce. I když se to může zdát nudné, tak to vůbec nebylo. Je to napsané tak, že to čtenáře vtáhne a vy se pořád chcete dozvědět, jak to tedy bude všechno pokračovat. Závěr byl pro mne trochu překvapením, protože takové rozuzlení jsem nečekala. Za mne mohu knihu doporučit. I když je kniha trochu objemnější, bavilo mne to :)
Na to, jak jsem se bála do knihy pustit, teď jen lituji, že jsem ji tak dlouho odkládala. Hned mne chytla a čtení mne opravdu bavilo. A nechybělo ani mnoho sarkastických a vtipných hlášek, že jsem neměla ani čas se u knihy začít nudit a jednotlivé stránky jsem úplně hltala. Za mne musím říci, že kniha se vážně povedla. Vřele doporučuji :)
Kniha mne překvapila. Děj rychle a plynule utíká, že jsem se ani nenadála a byla jsem skoro u konce. Je to taky pěkně napínavá kniha a postavy do příběhu prostě sedly. Jsem ráda, že jsem ji konečně přečetla. Vřele mohu doporučit.
Kniha se mi líbila. Četlo se to dobře a než jsem se nadála, už jsem dočítala poslední stránky. Škoda, že "vyšetřování" nebylo víc propracované a vše bylo rychle vyřešeno, ale i tak to bylo super odpočinkové čtení. Mohu jen doporučit :)
Trochu jsem se bála, jaká kniha bude po té předchozí, která za mne nebyla úplně nejlepší. Naštěstí jsem byla mile překvapená, protože tato kniha byla skvělá. Bavila mne hned od začátku. A ukázalo se tolik zvratů, že bylo fajn sledovat, jak se s nimi Louisa popere. A až do úplného konce jsem byla napnutá, jak to celé dopadne se Samem. Jestli se dočkám happy endu nebo budu naštvaná z nepříznivého konce... Celkově nejen knihu, ale i celou sérii hodnotí velmi kladně. Líbilo se mi to. Autorka umí do příběhu vložit spoustu emocí, které člověka zasáhnou. A proto pokud váháte nad nějakou její knihou, neváhejte. Vřele doporučuji :)
Knihu bych rozhodně zařadila na nějaký top seznam. Skvěle napsaný příběh, do kterého jsem se pustila a bavil mne do posledního slova. Za jeden den jsem ho zhltla. Na příběhu se mi líbili také postavy, které mne bavili svým špičkováním. Knihu jsem si užila a všem doporučuji :)
Tahle kniha je asi jedna z těch nejlepších, co jsem dosud četla od tohoto autora. Kdysi jsem viděla film, který hodnověrně knihu kopíruje, ale i tak mi kniha přišla mnohem lepší. Líbil se mi styl vyprávění a vůbec mi nevadilo prolínání minulosti a současnosti. Super kniha, která je velmi poutavá a velmi dojemná. Bylo náročné knihu odkládat. Vřele všem doporučuji ke čtení. Nebudete litovat.
Autorka zase zaválela. Pokaždé si vybere takové nelehké téma, které pak hodí na papír a vyjde z toho krásný příběh. Tady mi dokonce přišly pocity a myšlenky postav tak dobře napsané, že jsem se do nich dokázala vžít a prožívala jejich strastiplnou cestu s nimi. Ač mi teda trochu vadily kapitoly rozdělené na "teď" a "tehdy", protože vždycky skončila kapitola tak "napínavě", ale na druhou stranu, kdyby kniha byla klasicky dějově koncipována, tak by celý příběh vyzněl jinak a možná né tak dobře. Celkově byla kniha super a mohu jen a jen doporučit.
Kniha předčila má očekávání. Hned od začátku mne vtáhla a přečteno jsem měla bezmála jedním dechem. Kniha je hrozně vtipná a má super zápletku. Vřele všem doporučuji, nudit se nebudete :)
Kniha mne překvapila. Neměla jsem nějaká vysoká očekávání, ale nakonec se mi líbila a četla se skoro sama. Je to napínavá kniha plná intrik a plánů. Za přečtení to stojí. Doporučuji :)
"No páni" bylo první, co mne napadlo po dočtení posledních slov v této knize. Na pokračování se vyplatilo čekat. Hned od první stránky jsem byla vtažena do děje a netrpělivě sledovala, co dalšího Ilan objeví a jaká další tajemství poodhrne. Říkala jsem si, že snad tento díl přinese nějaké odpovědi. Ano, to přinesl, ale na druhé straně vzniklo spoustu nových otázek a všechno se tak zamotává, že jsem zvědavá, jak to vlastně celé dopadne a netrpělivě budu čekat na pokračování.
Celou sérii mohu jen a jen doporučit. Autorka píše poutavě a ani chvilku jsem se nenudila.
Skvělá kniha plná neuvěřitelného dobrodružství a humoru. Na odlehčení je to dobrá volba.
Na ohodnocení této knihy pět hvězdiček nestačí. Klidně bych dala víc. Ano, sice se z knihy vyklubal hrozný slaďák, za což jsem nakonec ráda, protože jak jsem se pomalu nořila do knihy, začala jsem pochybovat, jestli je možné čekat vůbec nějaký happy end. Začala jsem si říkat, že název knihy vystihuje, jak to celé dopadne... Naštěstí vše dopadlo jinak :)
Vyšší hodnocení bych dala kvůli tomu, že k tomuto příběhu byla vytvořena skutečná hudba, ne jen sestaven nějaký playlist od různých autorů. Jak jsem hudbu poslouchala zároveň se čtením, celý příběh dostal úplně jiný nádech a ty songy se k tomu výborně hodily a dokreslily celý obrázek děje... Můžu jen doporučit, stojí to za to, autorka opět nezklamala :)
Díky zvědavosti jsem sáhla po této knize. Očekávání jsem velká neměla. A byla jsem hodně překvapená. Sice za začátku jsem měla problém se všemi novými názvy a jejich významem, ale když už jsem tohle překonala, hodně rychle jsem se do knihy začetla a netrpělivě čekala, co se bude dít dál. Úžasná fantasy kniha. Takhle jsem si žádnou dlouho neužila. Doporučuji :)