Lajka2012 komentáře u knih
Pěkná kniha, ale musela jsem knize dát jednu šanci protože v jedné části nebyla srozumitelná.
Ale je to hezký příběh plný kamarádství, strachu, smutku, štěstí a pochopení. Když jsem mamce říkala, o čem to je, řekla mi, že je to blbina. Trochu pravdy na tom asi je. Hodnotím čtyřmi hvězdičkami.
Hezká kniha. Má to děj a je to dobrodužné ale je to blbina. Dvanáctileté holky nemůžou uspořádat tábor ne? Doporučuji dětem osm a devět let.
Krásný díl Anny. Akorát by tam nemuseli dávat ty zastaralá slova. Jinak NÁDHERA!
Této knize jsem dávala x šancí ale nakonec jsem to stejně nedočetla. Asi se mi prostě nelíbí knihy, které se odehrávají v říši mrtvých. (např. Bratři Lví srdce)
Velké zklamání!!! Myslela jsem, že mě kniha bude bavit, protože Harry Potter a kámen mudrců byl skvělý. Ani jsem tomuto dílu nedala poslední šanci, jako jsem udělala u Elena - Mračna nad turnajem a u Dívek v sedlech - Hříbě. Jediné co se mi na těch 50 - ti stránkách líbilo bylo létající auto Ronovy rodiny.
Prvně jsem tuto knihu chtěla odložit a číst jinou, protože se mi moc nelíbilo, že se Carol, Stefi a Lisa rozdělily - prostě mi přišlo, že už nejsou tým. Ale dala jsem této knize ještě šanci a mile mě překvapila. PĚT HVĚZDIČEK!!!!!!
Skvělý začátek pro takhle dlouhou sérii (36. dílů). Super knížka, která se čte rychle a dobře. Doporučuji hlavně milovníkům koní a přátelství.
Krasný, dojemný a ten nejsmutnější díl ze všech Dívek v sedle, který jsem četla. Se šestým dílem Ranč se mi líbil nejvíc. DOJEMĚ SMUTNÁ A KRÁSNÁ KNIHA!!!!!!
Super kniha. Akorát mě znechutila ta otravná Lynne Blessingová!
Super kniha. Nejlepší díl ze všech! Strašně mě dojalo, když ten odvážný pejsek Thomahawk umřel. Stefi, Carol a Lisa měli SKVĚLÝ ZÁŽITEK!!!!
Carol, Lisu a Stefi mám moc ráda a taky miluju koně, ale všech šest dílu, které jsem četla byly lepší a napínavější než tenhle díl. Podle mne se tam vlastně nic nedělo, jen Stefi zaslechla, že Max bude kupovat koně, a kvůli tomu, že si myslela, že musí prodat stáj, vzniklo z toho pozdvižení. Jenže pak se zjistilo, že to není pravda.