Zuzka a závodní kůň přehled
Jessie Williams
Příběhy z farmy Naděje série
Zuzka milovala běh a byla v tom skutečně dobrá. Vyhrávala jeden závod za druhým a snila o účasti na olympiádě. Pak ale prožila ošklivou autonehodu, která zničila smysl jejího života. Zuzka se zlomenou nohou, která se pravděpodobně nikdy úplně nezahojí, cítí mrazivé prázdno v srdci. Na farmě Naděje, kam ji maminka přihlásila, aby mezi zvířaty a ostatními dětmi pookřála, ale není jediným nováčkem. Ve stejný den přivezli odepsaného závodního koně Bleska a zdá se, že je jediná, kdo mu rozumí a může pomoci. Jejich hluboké přátelství a Zuzčin nový sen jsou ale v ohrožení… Příběhy z farmy Naděje jsou láskyplné, čtivé a tematicky blízké dnešním mladým čtenářům. Všem milovníkům zvířat nabízí neobyčejná dobrodružství z prostředí městské farmy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zuzka a závodní kůň. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Zuzka a závodní kůň v seznamech
2014 | Eliška a opuštěné štěně |
2018 | Laura a kočičí důvěra |
2015 | Zuzka a závodní kůň |
Pěkná kniha, ale musela jsem knize dát jednu šanci protože v jedné části nebyla srozumitelná.
Ale je to hezký příběh plný kamarádství, strachu, smutku, štěstí a pochopení. Když jsem mamce říkala, o čem to je, řekla mi, že je to blbina. Trochu pravdy na tom asi je. Hodnotím čtyřmi hvězdičkami.