Laki_Laki komentáře u knih
Strhující pokračování prvního dílu. Pravdou zůstává, že kniha nám dala více otázek než na kolik odpověděla. O nečekané situace v tomto díle opravdu nebyla nouze (Tereza byla pro mě opravdu šokem). Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a jedním dechem jsem se vrhla i na třetí díl. Mohu jedině doporučit.
Naprosto úžasná knížka. Doslova jsem se od ní nedokázala odtrhnout. Kdykoli jsem myslela, že to nejhorší už se stalo, stalo se něco horšího. Perfektně promyšlená kniha od začátku dokonce. Velmi jsem si oblíbila Thomase, Teresu, Newta a Minha. Vřele doporučuju všem. (občas mi z toho běhal mráz po zádech ale stojí to za to.)
Stejný děj jako u Operace Irák jen trochu více rozvinutý a trochu upravený. Moc dobře zpracovaný příběh.
První kniha od tohoto autora která mě chytila svým jedinečným a autentickým způsobem. Spousta částí není pro slabé povahy, dost drsným a vulgárním způsobem kniha ukazuje nejhorší válku v dějinách.
Přijde mi že tato kniha ukazuje SS v úplně jiném světle. Von Dodenburga, Schulzeho i Matze si prostě nejde neoblíbit a nefandit jim. Obecně Němce za války ráda nemám, ale v těchto knihách jim prostě musím přát vítězství. Pěkně zpracované, člověk se u toho rozhodně nenudí.