lancelot komentáře u knih
Příběh mě moc nenadchl. Čím více jsem knihu četl, přišel mě zvláštní a ne moc reálný. Konec také takový nedotažený.
Příjemná detektivka s dávkou nostalgie, která nezklame.
Zajímavé prostředí, uvěřitelná zápletka. Na detektivku z minulé doby dobré.
Příběh zajímavý, střídání minulosti a přítomnosti bylo dobré, ale zas tolik napětí tam nebylo. Průměrný thriller.
Zajímavý námět a příběh. Čekal jsme více vykreslené postavy, nějak mě bylo jedno, jak to dopadne.
Zajímavý příběh o osudech lidí po sametové revoluci
Průměrná detektivka, četla se dobře. Příběh nebyl vyloženě špatný, ale na lepší hodnocení to není.
Hodně slabá kniha, prakticky celou dobu čekám na nějaký spád. Ten ale nepřišel a celý příběh tak je takový nezáživný a ani hlavní postavě jsem na chuť nepřišel.
Kniha neurazí, příběh mě ze začátku zaujal a kniha se četla dobře. Po přečtení půlky se nadšení vypaří a celé se to vleče. Je to škoda.
Slabé, první půlka knihy je celkem nezáživná , druhá trochu lepší, ale konec mě vyloženě zklamal.
Další kniha od Cornwellové, ale opět nemůžu hodnotit výše, než jen na tři hvězdy. Začátek a půl knihy celkem fajn čtení, kde bych i dal víc hvězd. Škoda , poslední část knihy mě moc nebavila a nepřišlo mi to moc reálné.
Za mě průměrná detektivka , čekal jsem větší napětí při chytání hlavního zločince.
Kniha je ponurá a i dost zvrácená, ale četla se dobře. Vývoj postav a příběh byl zajímavý a napínavý. Uf, člověk je rád, že jsem zatím takové lidí nepotkal. Souhlasím s názory "Rodaw" a "Roubas"
Souhlasím s Kerberos, ten rozjezd byl fakt pomalý.
Nebyla to úplně špatná detektivka. Něco ji ale na ty nejlepší chybělo.