lela25 komentáře u knih
No druhý díl nic moc.U prvního dílu,bylo víc akce.Začátek trošku nudej,ale pak jsem se do toho dostala a konec opět nic moc,čekala jsem víc akce.No doufám,že třetí díl bude lepší,ale dá se předpokládat co v něm asi bude.Třeba v třetím díle mile překvapí :)
Je to velmi smutná kniha.nedokážu pochopit,jak někdo takto dokáže ublížit :(
Jsme nadšená i druhým dílem sice není už tolik lákavá jako první díl,ale nedokázala jsem od ní odtrhnout!
Musím říct,že tento díl se mi líbil nejmín.Sice se to dalo číst,opět jsem se skvěle bavila,ale né tak jak 1,2 dílu.
Souhlasím úžasná kniha.Přečteno jedním dechcem.Určitě bych si jí přečetla znova.
Knihou jsem velice zklamaná,četla jsem víc knih od této autorky a vždy super.Ale Sedm let,byl pro mě úplný propadák,možná je to tím,že jsem se na ni tolik těšila.
Kniha super,ale už by to mohl být konec :D Přijde mi to zbytečně protáhlé a než se dočkám dalšího dílu pomale nebudu vědět o čem to bylo.Nebylo to zase takový wau.Ale i tak si přečtu pokračování .
Velmi krásná kniha sice s velmi smutným příběhem.Dostala mě.Nechápu,jak někdo může nebo mohl ubližovat dětem.
Kniha byla velice zajímavá.Zase úplně něco jiného.Super.Pěkné počtení :)
Všechny 3 díly se dají číst.Pro mě je nej první díl.Tento díl mi příjde nejslabší i když chvilkama to bylo celkem napínavé,ale už mi to přijde moc dokola.
Přidávám se,taky jsem byla dost zklamaná,chvilkama mě ta kniha vůbec nebavila.Konec byl dost divný.Znova bych si jí určitě nepřečetla.
Kniha mě vůbec nezaujala.Vůbec mi nevadilo,že je až tak erotická,ale chvilkama jsem se musela dost orientovat.Nedokázala jsem se pořádně vžít do té knihy.
Velice zajímavá kniha.Každý by si ji měl přečíst!