Len2očka komentáře u knih
Knížka,na kterou jsem se denně těšila až ji otevřu,za mě maximální spokojenost.
Knížka ve mně probudila velké emoce a stále ty stejné otázky PROČ.Doporučuji a děkuji,i toto kruté období se nepodaří každému autorovi aby mě to takhle pohltilo.
Překvapení,jsou to povídky,nebylo to tu zmíněno a já začla čist,některá povídka je super,některá mě nebavila.Navic nejsem na povídky dělaná.
Četla jsem,páni, to už bude asi 25 let nazad.Byla to moje první knížka od této autorky a dle mých papírových záznamů byla krásná,což o všech knížkách autorky se to říci nedalo.Musim si ji znovu přečist,vždyť tady čeká v mé knihovničce,určitě si to zaslouží.
Tři detektivní případy ze staré doby,tři večery,po které mi byly příjemným společníkem.Za mě suprové čtení.
Knížku jsem jako malá četla mnohokrát,líbila se mi moc,knížek až tak moc nebylo k mání(četla jsem hodně),tudíž,co se mi líbilo jsem četla opakovaně.
Moje kdysi první přečtená autorova kniha,je to poklad,který si musím určitě znovu přečíst,ano,koukám na tebe,máš svoje místo v mé knihovně a lákáš mě.Vlastnim výtisk z roku 1969 za 49,-.
Čtu a čtu,a najednou si uvědomím,že vlastně jenom spěchám,abych už měla přečteno.Nicméně knížka je v jádru zajímavá,ale zároveň dusící.
Tento červený slabikář mě uvedl do světa čtení,taková škoda,že ho nevlastním.
Četla jsem,už je to docela dlouhá doba,ale ve své první papírové databázi mám hodnoceno velmi vysoko.Urcitě si znovu přečtu.
Na můj seznam TOP knížek se tahle neumístila,ale čtení mě bavilo,jsem ráda za dobré české autory.
Knížka,která mě obohatila,co obsahuje,je zde už vypsáno,co v nás čtenářích vzbudila,je zde již zmíněno.
Tématicky mě knížka zaujala na první dobrou,leč postupně mé nadšení opadávalo.
Děj knížky mě vtáhl mezi řádky a já si vedla vlastní odhady a vyšetřování,za mě tedy super
Moje první přečtená kniha od tohoto autora a určitě splnila moji čtenářskou dychtivost a nenasytnost.Těsim se na další autorovy knihy,bych mohla srovnávat a hodnotit.
Knížku a pár ostatních nesu do knihobudky,by si početli i další čtenáři.
U čtení této knížky jsem byla netrpělivá,nebavilo mě to,zatím odkládám.
Knížka nebyla na odložení,to určitě ne.Klidně si přečtu i další autorčinu tvorbu.
Ač knížka je tak tenká,tak tragédie v ní je tak silná,nechci to snad ani dočíst,tak moc mě to všechno bolí.