lenka7679 komentáře u knih
Úplně skvělý a božanský, asi tak by to puberťácky okomentovalo moje věčně mladé já. Skvělá kniha, nejdříve jsem se přemlouvala, přeci jen dívčí romány už mě moc neoslovují, i když občas, no nicméně jsem byla překvapena. Jediné, co je nejsmutnější je, že další díly se nepřeložily a já už rok nemůžu pořádně spát, protože nevím, jak tohle všechno dopadne.
Jako vždy skvělá, I když tentokrát mi Erika z celé série přijde nejlidštější a tak nějak pro všechny, ale vůbec to není na škodu, někdy mě až tou svou umíněností štvala, nicméně stále zůstává tou zarputilou Erikou. Opět přečteno jením dechem.
Já mám Eriku ráda a detektivní příběhy taktéž, takže kombinace k přečtení. Přečetla jsem zatím všechny díly a i když je některý chvilkami slabší, ani jeden bych nehodnotila špatně, jak jsem psala již v jiné recenzi, je to prostě srdcovka a jen tak dál a houšť, jen se bojím, aby se brzy téma nevyčerpalo, přeci jen vše má jednou i konec...
Robert Bryndza dokazuje, že je skvělý spisovatel, jeho knihy se čtou jedním dechem. Skvělý námět, zpracování, prostě na jedničku.
Erika se do mě zakousla od prvního dílu, spisovatel vede mistrně své pero a její kroky těmi nejbrutálnějšími zločiny. Jsem velká čtenářka, takže knihy opravdu hltám a to co mě baví jsem schopná přečíst během půl dne, přesně, jako tento díl. Už se těším na další pokračování.