Lenkakolar Lenkakolar komentáře u knih

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Čekala jsem trochu víc. Knížka je psána sice humoristicky, ale děje se zdály být tragické. Vrhám se na Erotikon, tak doufám, že příběhy trochu překvapí :-)

29.01.2018 3 z 5

Charakter (taky ještě mädchen, ničema a oskar) Charakter (taky ještě mädchen, ničema a oskar) Jiří Šimáček

Jakooo, napsáno velmi vtipnou formou, akorát mě kniha na začátku zaujala,pak mě nebavila, Ničema mě doslova s-al, a u konce mě zase bavila. Každopádně dobrá oddychovka :-)

11.11.2017 3 z 5

Kam se poděl můj sýr? Kam se poděl můj sýr? Spencer Johnson

Příběhy v metaforách mě vždy dostanou. Umím si tak situaci lépe představit a v reálném životě jde pak vše líp, při představě některých řádků. Knížka je velmi inspirativní, ovšem u mě záleží na situaci a mnoha okolnostech, kdy být Leněm nebo Beněm :-)

19.04.2017 5 z 5

Dívka, která nepřestala věřit pohádkám Dívka, která nepřestala věřit pohádkám Marcia Grad

Vzhledem k mému momentálnímu období jsem potřebovala něčím povzbudit. Myslím si, že tato kniha svůj úkol splnila. Motivační a dobře čtivá knížka. Ovšem nebýt zde přítomných komentářů, že se nemám čtení po prvních kapitolách vzdávat, nejspíš bych ji odložila.

11.03.2017 3 z 5