Lerry308 komentáře u knih
(SPOILER) Z téhle série o SH, byla tahle průměrnější. Zdála se mi trošku přitažená za vlasy
Daná osoba, která za to může, je hnaná pomstou, zlobou. Do určité míry to chápu, ale aby udělala to, co udělala v té galerii, mi přišlo moc. Navíc, je ten způsob vraždy vůbec možný?
A vrátí se někdy druhá osoba?
Já asi budu jedna z mála, která půjde proti proudu, ale mě tahle kniha až tak nezaujala. :(
Kniha je rozdělena na dvě části. První část je o tom jak vykonat vraždu aby byla v měřítkách společenského chování. Něco na způsob pana Špačka. Druhá část jsou poznámky. Příklady vražd, novinové články, literatura atp.
Odkazy na poznámky byly v první části a bylo za mě rušivé furt přeskakovat sem a tam. Za mě to nebylo až tak vtipné.
Začátek byl pomalejší ale pak se to rozjelo. Jsou tu dvě časové roviny, současnoust a minulost. Romantický příběh, kdy sledujeme dva archeology z Londýna a Dánska na vykopávkách u jedné chaty (patří jednomu z těch archeologů) v Dánsku. Víceméně se vše točí okolo vztahů a vikingů.
Některé věci mi přišly přitažené za vlasy, některé postavy nesympatické.
Oddychovka která neurazí.
Knižní jednohubka. Převládají fotky nad textem. Fotky jsou krásné. Jsem trochu v rozpacích, čekala jsem možná trochu více. Pán má rád urbex, takže jsem čekala, že tam budou více místa která nejsou tak profláknutá. Pár zajímavostí tam je a konec pobavil.