letadlosknihou
![Múza nočních můr Múza nočních můr](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403594/muza-nocnich-mur-C3O-403594.jpeg?v=1550575622)
Snílek nasadil laťku vysoko, Múza ji trochu snížila, ale i tak 100% hodnocení. Moc hezké čtení.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Město zrcadel Město zrcadel](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328036/mesto-zrcadel-b0x-328036.jpg?v=1483958498)
Číst tuhle trilogii v době vypuknutí epidemii koronaviru je poněkud nerozumné... Přesto se mi poslední díl líbil a pěkně trilogii završil. Druhému dílu tímto odpouštím tu slabší úroveň, protože jenom chystal půdi pro vyvrcholení. Hodně, opravdu hodně, se mi líbila kapitola doktora Fanniga a po ní jsem se vrátila úplně na začátek Přechodu a znovu si přečetla mailovou konverzaci z Jižní Ameriky, která tím dostala poněkud jiný rozměr. Konec je skvělý a trochu nečekaný. A nakonec si musím jenom povzdechnout, že některé otázky zůstaly nezodpovězené.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Možná v jiném životě Možná v jiném životě](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262046/mozna-v-jinem-zivote-262046.jpg?v=1440769946)
Taková oddychovka, která neurazí. Nápad je skvělý a neotřelý, klišé o lásce už méně.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Smrtící bílá Smrtící bílá](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415664/smrtici-bila-IaZ-415664.jpg?v=1563270916)
Nelze popřít, že autorka umí psát velmi čtivě a napínavě, konstruovat a proplétat příběh, tak aby čtenáře vtáhnul. Přesto už to není takové "wow" jako první dva díly. Jak už se objevilo v komentářích níže, Robin je příliš dokonalá, až je to chvilkami protivné.
Kniha přečtena během několika dní a těším se na další díl, po kterém opět ráda sáhnu jako po oddychové četbě.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)