Lieska Lieska komentáře u knih

Hlasy väčšinového sveta Hlasy väčšinového sveta Zuzana Labašová

Nenormálne a neskutočne obohacujúca kniha. Mám chuť kúpiť celý náklad a šíriť ju ďalej!

09.11.2017 5 z 5

Zóna nadšenia Zóna nadšenia Jozef Banáš

Jednoznačne vynikajúce čítanie - čo do historických faktov našej nedávnej minulosti, čo do vtedajších reálií a v neposlednom rade aj čo do dojemného príbehu, na konci ktorého vám budú vlhnúť oči... Odporúčam mladým, ktorí bývalý režim už nezažili a tiež aj všetkým ostatným, ktorí si chcú zaspomínať a pri čítaní trošku omladnúť..:)

20.04.2015 5 z 5

Krídla z papiera Krídla z papiera Jana Turzáková

Podla mna velmi dobre citanie. Bavil ma sugestivny sposob rozpravania... obycajne situacie obcas prepletene magickymi okamihmi... a ta materska dovolenka - kedze uz aj ja viem o com to je - stracanie samej seba v nekonecnej starostlivosti o "vtacatka"...

24.05.2023 4 z 5

Popeleční středa Popeleční středa Ethan Hawke

Ethana Hawke-a som si obľúbila pre jeho iné aktivity... S ním, ako s autorom románu, som sa stretla prvý raz. Bolo to čitateľné, no asi som čakala viac...

05.01.2018 3 z 5

Kniha krátkych lások, čo trvajú večne Kniha krátkych lások, čo trvajú večne Andrei Makine (p)

Pod vplyvom atmosféry autorovho diela Žena, ktoré čakala, som siahla aj po tejto - o osudových láskach. Škoda, že tieto poviedky nie sú tak silné ako spomínaná kniha. Čítajú sa dobre, sú navzájom poprepájané, no sú viac o režime, doktríne a tak, ako o silných vzplanutiach.

03.12.2017 3 z 5

Amsterdam Amsterdam Ian McEwan

Veľmi zaujímavá téma, dobrý obrat v deji, prekvapivý záver..

08.08.2016 4 z 5

Teraz to zíde - Pravdy a klamstvá o chudnutí Teraz to zíde - Pravdy a klamstvá o chudnutí Igor Bukovský

Super kniha pre tých, ktorých zaujíma zdravé stravovanie bez žiadnych nechutných a trýznivých diét! ...pretože len trvalá zmena k lepšiemu stravovaniu sa nášmu zdraviu ráta, nie krátkodobé nezmyselné diéty.
Niektoré fakty boli ale slabo odôvodnené, prípadne nevysvetlené vôbec.

20.04.2015 4 z 5