likaf komentáře u knih
Moc moc čtivé. Moc smutně. Slzy padají jako hrachy. Rozhodně doporučuji.
Napínavé od začátku do konce. Až teď jsem zjistila, že to byl 11dil. Ani mi to nevadilo. Dobře čtení.
Smutné čtení, plné bolesti. I tak krásná kniha.
Moc pěkná kniha. Krásná krajina, zvířátka, milí lidé...skvělé oddychové čtení. Rozhodně doporučuji.
Krimi jako břitva. Velmi napínavé. Do samého konce jsem nevěděla jak to mezi hlavní hrdinkou a jejím manželem dopadne... Je to druhá kniha od autorky, rozhodně ne poslední. Doporučuji.
Celá série je báječné čtení. Škoda, že není více dílů. Doporučuji.
Pohodové čtení, nechybí i napětí. Doporučuji
Třetí díl je opět plný napětí a nejrůznějších zápletek. Pokračuji ke 4. dílu. Doporučuji
Pátý díl je opět skvělý. Čte se jedním dechem. Kniha je plná napětí. Dokonce jsme poznali dalšího Odova bratra :-)) Doporučuji.
Další skvělý díl. Napínavý děj. Kniha se moc dobře čte. Doporučuji.
Tento díl jsem četla s dost velkým odstupem od těch předešlých. A musím říct, že albín Bjorn Belto mě zase moooc bavil. A přeji si, aby autor napsal další díl. Rozhodně doporučuji přečíst celou sérii. Je to bezva čtení.
Druhý díl byl plný napětí. Moc dobře se kniha četla. Doporučuji.
I tento díl je skvělý. Rozhodně doporučuji a jdu na díl č. 4
Druhý díl jsem přečetla spíš proto, že jsem zvyklá dočíst celou sérii. Vůbec nechápu jak se může někdo dobrovolně vrátit k takovému tyranu a navíc do toho zatahovat dítě! Obsahově velmi slabé, občas nějaká ta hrubka....jak jsem psala u prvního dílu - lze použít snad jako varování pro vdavek chtivé dívky.
Velmi krátké, spíš povídka než kniha. Chyběl mi Patrik a Erika :-((( Četla se ale velmi dobře.
John Corey je opět zábavný. Jeho prupovídky mě velmi baví. Drsné souboje se Lvem. Velmi čtivé, jak jinak u této série. Doporučuji.
Jon Corey a Kate Mayfieldová - skvělá dvojka. Jejich špičkování je velmi zábavné. I když děj je vlastně hrozně "drastický", díky těmto dvěma se člověk občas i zasměje...Skvěle napsané, čtivé.
Skvělý díl. John Corey je velmi zábavný. Děj napínavý s neočekávaným závěrem.
John Corey se stal dalším mým oblíbeným detektivem. Trošičku neuvěřitelná zápletka v našich krajích. Ale celkově velmi čtivá kniha. Rozhodně budu pokračovat druhým dílem. Doporučuji.