likaf komentáře u knih
Opět pěkná kniha od tohoto autora. Čtu je na přeskáčku, tak jak se mi podaří ulovit v knihovně. Doufám,že tam ještě nějakou objevíme. Doporucuji
Tak trochu červená knihovna...jak tři chudé ženy ke štěstí přišly. Ale příběh se četl velmi dobře. Prostě taková oddechovka na deštivou neděli.
Tak to bylo něco! Napínavé. Knihu jsem velmi rychle přečetla, protože mě dej vtáhl hned na začátku a pak to jelo fofrem. Vrah stále uniká a času moc nezbývá....skvělé. doporucuji
Poslední díl plný očekávání dobrých času. Doufám,že autorka ještě nějaký díl připíše. Celá série se mi moc dobře četla. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Moc moc čtivé. Moc smutně. Slzy padají jako hrachy. Rozhodně doporučuji.
Skvělá krimi. Tento autor je opravdu skvělý. Jeho knihy jsou velmi čtivé.
Další skvělý díl. Moc dobře se kniha čte, i když je tak smutná.
Poslouchala jsem jako audioknihu. Super kniha. Velmi napínavé. Děsivá představa, kolik je sekt kolem nás.... Doporučuji.
Napínavé od začátku do konce. Až teď jsem zjistila, že to byl 11dil. Ani mi to nevadilo. Dobře čtení.
Lehké oddychové čtení s dobrým koncem. I když je kniha plná smutku a osobních ztrát, je to příjemná kniha.
To bylo tak smutně čtení, tekly mi slzy jak hrachy. Ale moc pěkně napsané.
Smutné čtení, plné bolesti. I tak krásná kniha.
(SPOILER) Kniha se krásně čte. I když čtenář ví co bude následovat a jak dlouho to bude trvat, přesto s hlavní hrdinkou prožíváte chvíle před svatbou....i když to dopadne tragicky.
Milé, lehké čtení. Pěkně napsané. Kniha se četla velice dobře. Doporučuji.
Prostě báječné! Kniha se četla jedním dechem. Překrásné popisování krajiny, květin...prostě super. Dala bych i o hvězdu víc, kdyby ta možnost byla. A to nepatří k fanouškům scifi. Rozhodně doporučuji.
Moc zdlouhavé, chvílemi až nudné. Závěrečné drama se odehrálo hodně rychle a zdálo se mi trochu zmatečně napsané.
No pane jo, nevím zda je skutečně Londýn plný tunelů zanechaných svému osudu. Ale představa je to skoro děsivá. I když život nad zemí je ještě děsivější. Moc pěkná knížka, i když plná temnoty a utrpení. Doporučuji
Ze začátku byl děj trošku víc nepřehledný. Velké množství postav, takže jsem chvilkami nevěděla kdo je kdo...proto o hvězdičku méně. Jinak ke konci napínavé, možná až trochu moc "divoké". Přesto doporučuji.
Příběh je čtivý. Děj je smutný, ale vše se v dobré obrátí. Milé čtení. Doporučuji.