likaf likaf komentáře u knih

Přiznat vinu Přiznat vinu Martin Goffa

Opět pěkná kniha od tohoto autora. Čtu je na přeskáčku, tak jak se mi podaří ulovit v knihovně. Doufám,že tam ještě nějakou objevíme. Doporucuji

20.12.2024 5 z 5

Tajemství tří žen Tajemství tří žen Mária Ďuranová

Tak trochu červená knihovna...jak tři chudé ženy ke štěstí přišly. Ale příběh se četl velmi dobře. Prostě taková oddechovka na deštivou neděli.

12.12.2024 5 z 5

Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Tak to bylo něco! Napínavé. Knihu jsem velmi rychle přečetla, protože mě dej vtáhl hned na začátku a pak to jelo fofrem. Vrah stále uniká a času moc nezbývá....skvělé. doporucuji

01.12.2024 5 z 5

Za války, 1919: Čas nových začátků Za války, 1919: Čas nových začátků Cynthia Harrod-Eagles

Poslední díl plný očekávání dobrých času. Doufám,že autorka ještě nějaký díl připíše. Celá série se mi moc dobře četla. Rozhodně doporučuji k přečtení.

24.11.2024 5 z 5

Za války, 1918: Příslib naděje Za války, 1918: Příslib naděje Cynthia Harrod-Eagles

Moc moc čtivé. Moc smutně. Slzy padají jako hrachy. Rozhodně doporučuji.

19.11.2024 5 z 5

Mezi dvěma ohni Mezi dvěma ohni Martin Goffa

Tak tohle bylo něco. Až z toho člověka mrazí. Doporucuji

Bez těla Bez těla Martin Goffa

Skvělá krimi. Tento autor je opravdu skvělý. Jeho knihy jsou velmi čtivé.

17.11.2024 5 z 5

Za války, 1917: Cesta bez konce Za války, 1917: Cesta bez konce Cynthia Harrod-Eagles

Další skvělý díl. Moc dobře se kniha čte, i když je tak smutná.

Sekta Sekta Martin Goffa

Poslouchala jsem jako audioknihu. Super kniha. Velmi napínavé. Děsivá představa, kolik je sekt kolem nás.... Doporučuji.

29.10.2024 5 z 5

Labyrint z kostí Labyrint z kostí James Rollins (p)

Napínavé od začátku do konce. Až teď jsem zjistila, že to byl 11dil. Ani mi to nevadilo. Dobře čtení.

29.10.2024 5 z 5

Domov s vůní květin Domov s vůní květin Debbie Macomber

Lehké oddychové čtení s dobrým koncem. I když je kniha plná smutku a osobních ztrát, je to příjemná kniha.

23.10.2024 5 z 5

Za války, 1916: Země mých snů Za války, 1916: Země mých snů Cynthia Harrod-Eagles

To bylo tak smutně čtení, tekly mi slzy jak hrachy. Ale moc pěkně napsané.

20.10.2024 5 z 5

Za války, 1915: U domácího krbu Za války, 1915: U domácího krbu Cynthia Harrod-Eagles

Smutné čtení, plné bolesti. I tak krásná kniha.

18.10.2024 5 z 5

Za války, 1914: Sbohem, Piccadilly Za války, 1914: Sbohem, Piccadilly Cynthia Harrod-Eagles

(SPOILER) Kniha se krásně čte. I když čtenář ví co bude následovat a jak dlouho to bude trvat, přesto s hlavní hrdinkou prožíváte chvíle před svatbou....i když to dopadne tragicky.

18.10.2024 5 z 5

Falešná lady Falešná lady Lucie Jehličková

Milé, lehké čtení. Pěkně napsané. Kniha se četla velice dobře. Doporučuji.

25.09.2024

Úsvit Onyxu Úsvit Onyxu Kate Golden

Prostě báječné! Kniha se četla jedním dechem. Překrásné popisování krajiny, květin...prostě super. Dala bych i o hvězdu víc, kdyby ta možnost byla. A to nepatří k fanouškům scifi. Rozhodně doporučuji.

22.09.2024

Až na dno Až na dno Joy Fielding

Moc zdlouhavé, chvílemi až nudné. Závěrečné drama se odehrálo hodně rychle a zdálo se mi trochu zmatečně napsané.

17.09.2024 4 z 5

Dívka, která si říkala Tuesday Dívka, která si říkala Tuesday Stephen Williams

No pane jo, nevím zda je skutečně Londýn plný tunelů zanechaných svému osudu. Ale představa je to skoro děsivá. I když život nad zemí je ještě děsivější. Moc pěkná knížka, i když plná temnoty a utrpení. Doporučuji

11.09.2024 5 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Ze začátku byl děj trošku víc nepřehledný. Velké množství postav, takže jsem chvilkami nevěděla kdo je kdo...proto o hvězdičku méně. Jinak ke konci napínavé, možná až trochu moc "divoké". Přesto doporučuji.

01.09.2024 4 z 5

Dobří sousedé Dobří sousedé A.J. Banner

Příběh je čtivý. Děj je smutný, ale vše se v dobré obrátí. Milé čtení. Doporučuji.

28.08.2024 5 z 5