liletka_a

Z této knihy jsem trošku na vážkách, sice přečtená během jednoho dne, ale.. Začátek perfektní, opravdu jsem se začetla, líbilo se mi jak se Rowena a Marek hašteřili, tak trochu jsem doufala, že to udrží alespoň do půlky na této vlně, ale na můj vkus se až příliš rychle ''skamarádili''a tím tomu vzali ten šmrnc. O tom konci vůbec nemluvím, takže nebýt sultánova únosu, tak by zřejmě oba hlavní hrdinové zůstali kamarádi do konci života? :D Navíc už dlouho jsem na pusu nečekala až do konce knihy.. ;)

Když jsem začala číst, tak jsem si myslela, že budu velmi kladná, ale od půlky jsem se musela hodně přemáhat abych nepřeskakovala stránky.. Jak už tu bylo řečeno, první půlka je zábavná, jiskřivá, ale když se dají dohromady (na můj vkus až moc brzo, na to, že je kniha celkem dlouhá ;) ) to přestává fungovat. Rebeka, to opravdu někdy přeháněla, trošku hysterka a nevím, proč byl do ní Rich, tak zblážněný. Kdyby to autorka zkrátila od 150 stránek, tak by to mohla být celkem pěkná harlekýnka..;)

Můj šálek kávy to rozhodně nebyl, děj mi přišel nezajímavý a spíš nudný.. ani hlavní dvojice mě nezaujala a konec byl asi nejhorší, snad se mi ještě nestalo abych přetáčela u postelových scén ale tady to byl zkrátka nešlo jinak..

Závěrečný díl série: Manželství s miliardářem měl určitě také své kouzlo. Sice je pravda, že zamilovaný pohádkově bohatý chlap už začíná být klišé, ale jelikož to má být jen nereálná fikce nevidím na tom nic špatného..;) Nevím, zda by se mi příběh o skladníkovi či popeláři četl lépe..:D Sawyer má problémy, se kterými se potýká už od dětství, zatímco Julietta má zase své. Seznámí se, zajiskří to a jejich boj přes překážky začíná.. Líbilo se mi zasazení ostatních párů z předešlých sérií a ani s koncem problém nemám, myslím že Happyend ať už je jakýkoliv se počítá..:))

Přijde mi, že každá další kniha je o chlup lepší, než ta předchozí takže jen tak dál! Líbilo se mi propojení více příběhů i když se děj občas natahoval,tak konec perfektní za ten dávám 4 hvězdičky!:)

Krásný příběh, první co jsem ze série Courtship Wars četla a jo byl pěkný, navnadil mě na přečtení i těch předchozích. :) Děj byl zajímavý, romantika a erotika tam taky byly, za měsíc už si možná nevzpomenu o čem byla, ale ztráta času to určitě není. :)

První díl se mi líbil o hvězdičku víc, tak proto dávám jen tři. :) Ale celkově to není špatná knížka. Je velmi nenáročná a je pravda, že kniha složená z emailů se čte jedním dechem. :)) Jen mě mrzí že, ze začátku to bylo všechno moc natáhlé, rozepsané a naopak konec byl rychlý a pořádně neukončený. Třebas vzal si Stuart Amy? Nebo přišel na to, jaká to je mrcha a bylo mu to fuk protože on je ze stejného těsta? :D Spoustu věcí mi přišlo takový nedořešených, nezbývá nic než si to domyslet. (Což nemám ráda! :D)

Tato kniha se mi četla opravdu dobře, romantická, svižná, vášnivá, místy i humorná, přidala bych klidně i takových 100 stran navíc, aby se příběh ještě více zamotával. :))

Vcelku povedená romantická komedie od Alexandry Potter, musím přiznat, že asi nejlepší co jsem od ní zatím četla. :) Nata jsem neměla ráda už od začátku, moc mi neseděl, zato Adama jsem si zamilovala hned od začátku. :D Některé scény mi opravdu až vykouzlily úsměv na rtech, jelikož jsem jí převážně četla ve vlaku cestou do školy, tak mi díky ní cesta krásně ubíhala. :))

Tak na tuto knihu jsem se těšila, ale byla pro mě celkem zklamáním. Můžu být jedině ráda, že jsem si jí nezakoupila, jak jsem plánovala, ale jen zapůjčila a můžu jí vrátit. Začátek nebyl špatný, tři kamarádky se sejdou na srazu během, kterého zjistí, že to, co se zdá na první pohled nemusí být pravda. Postupně se začínají bohaté paničky se svými povedenými kousky pořádně rozjíždět, tak, že jsem párkrát nestačila valit oči. Celou dobu snášely ty svoje super nesnesitelný ''partnery'' a teď jim to vrací i s navijákek. Čekala jsem romantické počteníčko a dostala jsem komedii pořádně říznutou černým humorem. Sice se čte rychle a svižně, ale tento styl není nic pro mě, doporučuju pro ztřeštěné čtenáře.:))

Je to moje první kniha od Kinsella a rozhodně nebude poslední. Musím přiznat, že se mi četla úplně sama. :) Byla zábavná, energická, milá a v neposlední řadě romantická. :) Oblíbila jsem si Milly, Simona, Isobel i Harryho, Ruperta s Allanem a dokonce i Olivii s James. Prostě mi všichni postupem času přirostli k srdci. :)) Skvělá zápletka, výborně napsáno, rozhodně doporučuji!! :))

Tak tato knížka se mi trefila do noty. :)) opravdu se mi líbila, byla vtipná, romantická, nádherně pohodová zakončená klasickým hapyendem. :) Do Dela jsem se taky zamilovala na první pohled, zbožnuju paličaté a zároveň starostlivé muže. ;) U Laurel jsem byla lehce na vážkách, nevím proč jsem si jí z popisu představovala jako tichou, milou, ostýchavou dívku, ale to jsem se opravdu přepočítala, výbušná, hádavá, zábavná a plná energie, ale jo, taky jsem si jí postupem času oblíbila. :) Má čestné místo v mé knihovně! :)

Mě osobně přišla zábavná a romantická. Líbilo se mi, jak Mystere Rafeho hravě okradla a dokonce i svlékla v jedniný večer a ani se nedivím, že jí to chtěl Rafe oplatit. :))

Velmi pěkný a vtipný příběh Marianne a Thomase. Nemůžu si pomoct ale dost mi připomínal knihu Muž ve stínu, kterou jsem četla předtím. Děj byl velmi podobný hlavní hrdina se chce oženit s dívkou, ale odmítá jí říct, že ji miluje a jen to by zase ji přesvědčilo aby si ho vzala. A tak se neustále přetahují kdo z nich je tvrdohlavější a kdo z nich nakonec bude muset ustoupit. Kdybych jí nečetla tak brzy po Muži ve stínu, tak by mi to asi ani tak nevadilo, protože takto jsem se chvílema nudila. ;) Každopádně na dlouhou chvíli proč ne. :)

Pěkný příběh, Tristan a Georgina mají opravdu zajímavou dějovou linii, která se dobře čte a opravdu vás občas nutí k úsměvu. :D A rozhodně mě navnadila na další dva díly, které si s chutí přečtu. :))

Pro mě ta nejlepší kniha ze série Mallorenových.. :)) Opravdu krásný příběh výřečné Elf a odvážného Forta. ;) Od začátku jsem se nemohla dočkat jak to dopadne. :) Rozhodně doporučuji k přečtení. :)

Tato kniha je první, co jsem od autorky četla. Hned od začátku jsem si zamilovala jak autorku, tak knihu. Rozhodně se mi líbil více druhý díl. Phelie a Rafe mě bavili celou knížku a nádherně to mezi nimi jiskřilo. Stojí za přečtení.:)

Další kniha o vikingách. :) Zatím jsme četla pouze Otrokyni a Oddej se lásce. :) každá je svým způsobem zajímavá, takže nemůžu říct, která se mi líbila více. Musím ale říct, že Seliga bych chvílema nakopala, zato jak se choval k Erice. Ale na konci to jakž takž napravil, takže konec stál za to :))

Skvělá kniha, je velmi zábavná, romantická a celkově rozhodně stojí za přečtení.;)