Napravit hříšníka - Nicole Jordan | Databáze knih

Napravit hříšníka

Napravit hříšníka
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46639/bmid_courtship-wars-napravit-hrisnika-aWr-46639.jpg 4 144 144

Courtship Wars série

Když se Eleanor Pierceová zasnoubila s okouzlujícím vikomtem Damonem Staffordem, pociťovala čiré štěstí. Nemělo to však trvat dlouho: Damon se objevil na veřejnosti se svou bývalou milenkou, a to bylo na zamilovanou Eleanor příliš. Věděla sice, že Damon je její osudová láska, ale přesto zrušila zasnoubení, smířená i s tím, že se už nikdy neprovdá a stane se z ní stará panna. Pokořený vikomt odjíždí na dva roky do Ameriky, aby po návratu zjistil, že Eleanor stále miluje – a že se o ni mezitím začal ucházet italský šlechtic. Tentokrát je ovšem Damon pevně rozhodnut bojovat o Eleanořino srdce a vyjít z toho boje jako vítěz. Po prvním vášnivém polibku si i Eleanor uvědomí, že Damona stále miluje. Vše jako by spělo k dobrému konci, ale osud má jiné plány. Eleanořin cizokrajný ctitel má totiž jakéhosi záhadného nepřítele, který mu usiluje o život – a ohrožuje tím i Eleanor. Podaří se Damonovi ochránit milovanou ženu před nebezpečím a zároveň si zachovat přízeň jejího srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino

To Romance A Charming Rogue, 2008

uzivatel83509
28.08.2023 3 z 5

Kniha byla krásná, ale chyběla mi tam tentokrát taková ta "jiskra"

niky89
13.06.2021 5 z 5

Zatím se mi tento příběh líbil víc než předchozí... Jsem zvědavá na další.

lusitta05
04.04.2021 3 z 5

Asi už si musím dať prestávku,lebo toto som si akosi neužila.

janqa410
18.08.2020 4 z 5

(SPOILER) Po delší době a pěti přečtených knihách od Jordan v řadě, můžu říct, že tahle byla nejlepší. Líbily se mi neustále slovní potyčky a prověrky důvtipu mezi Damonem a Ellou, ale také zápletka s princem Lazzarou a útoky na jeho osobu. I když musím říct, že jeho příbuzného jsem podezírala téměř okamžitě. Děj knihy byl napsán čtivé a poutavě, a vzhledem k tomu, že ne každý se umí vyrovnat s bolestnou ztrátou, musím říct, že byl podán i citlivě a opatrně. Moc příjemná kniha a jsem ráda, že to Elle s Damonem nakonec vyšlo.

luci2
27.04.2020 4 z 5

Příběh Eleanor a Damena byl milý a dobře se četl ;-)

rampapa
04.12.2019 5 z 5

Hodně dlouho jsem se těšila na příběh o Eleanor a jsem tak šťastná. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

petraj30
07.08.2019 4 z 5

Byl to pěkný příběh, ale trochu smutný, Damona mi bylo líto

happy19
03.08.2019 4 z 5

Příjemné počtení...ale na knihy od Lisy Kleypas to nemá;-)))

PomněnkaPrvní
05.07.2016

Jako oddechovka to bylo příjemné a nenáročné čtení. Vadilo mi ale a celou knížku jsem si všímala, že hlavní hrdinka ničím nevyniká, není ničím zajímavá, nic nedělá, pouze se strojí na plesy, prochází se v zahradách a snaží se ulovit manžela.

havrmoni
28.04.2016 5 z 5

Moc pěkné. Čtu je popořadě, protože to beru jako pokračování prvního dílu a ne díly série,prostě jako jednu dlooooouhou knihu. Je to vše skoro ve stejný čas a hezky to navazuje i prolíná se.

moudivlacek
06.02.2016 5 z 5

I když ze začátku jsem nechápala Damona, proč odmítl Eleanor, když se pak o ni tak usilovně snaží. Ale pak člověk pochopí a ví, že už se bál zažít zas smrt milované osoby. Ale Damon za její pomoci nakonec vše zvládne a láska rozkvete jak růže z poupěte.

miruska1
25.11.2014 5 z 5

Mala som obavy že to bude stejne ako predošle časti,ale nie ,bolo to pekne.....

Karolína18
29.08.2014 5 z 5

Tento díl byl konečně něco jiného než ty předešlé. Pomalu jsem se lekla, když jsem zjistila, že série pokračuje a už jsem si malovala, o čem asi bude 4. díl. Kniha mě mile překvapila a Ella a Damon si mě získali.

liletka_a
13.05.2014 4 z 5

Krásný příběh, první co jsem ze série Courtship Wars četla a jo byl pěkný, navnadil mě na přečtení i těch předchozích. :) Děj byl zajímavý, romantika a erotika tam taky byly, za měsíc už si možná nevzpomenu o čem byla, ale ztráta času to určitě není. :)

Bet
10.04.2014 4 z 5

Souhlasím s DendaRA. Příběh byl opravdu moc pěkný.

DendaRA
15.07.2013 5 z 5

Překrásná kniha. Nádherně se četla a tahle se mi snad od Nicole líbila i nejvíce :))

mariva
11.04.2013 4 z 5

Odpočinková četba, pohodové čtení pro ženy. Láska, nebezpečí, šťastný konec - nechybí nic, co má v takovém románu být.

Nicole Jordan
americká, 1954