Napravit hříšníka
Nicole Jordan

Courtship Wars série
Když se Eleanor Pierceová zasnoubila s okouzlujícím vikomtem Damonem Staffordem, pociťovala čiré štěstí. Nemělo to však trvat dlouho: Damon se objevil na veřejnosti se svou bývalou milenkou, a to bylo na zamilovanou Eleanor příliš. Věděla sice, že Damon je její osudová láska, ale přesto zrušila zasnoubení, smířená i s tím, že se už nikdy neprovdá a stane se z ní stará panna. Pokořený vikomt odjíždí na dva roky do Ameriky, aby po návratu zjistil, že Eleanor stále miluje – a že se o ni mezitím začal ucházet italský šlechtic. Tentokrát je ovšem Damon pevně rozhodnut bojovat o Eleanořino srdce a vyjít z toho boje jako vítěz. Po prvním vášnivém polibku si i Eleanor uvědomí, že Damona stále miluje. Vše jako by spělo k dobrému konci, ale osud má jiné plány. Eleanořin cizokrajný ctitel má totiž jakéhosi záhadného nepřítele, který mu usiluje o život – a ohrožuje tím i Eleanor. Podaří se Damonovi ochránit milovanou ženu před nebezpečím a zároveň si zachovat přízeň jejího srdce?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , DominoOriginální název:
To Romance A Charming Rogue, 2008

(SPOILER) Po delší době a pěti přečtených knihách od Jordan v řadě, můžu říct, že tahle byla nejlepší. Líbily se mi neustále slovní potyčky a prověrky důvtipu mezi Damonem a Ellou, ale také zápletka s princem Lazzarou a útoky na jeho osobu. I když musím říct, že jeho příbuzného jsem podezírala téměř okamžitě. Děj knihy byl napsán čtivé a poutavě, a vzhledem k tomu, že ne každý se umí vyrovnat s bolestnou ztrátou, musím říct, že byl podán i citlivě a opatrně. Moc příjemná kniha a jsem ráda, že to Elle s Damonem nakonec vyšlo.

Hodně dlouho jsem se těšila na příběh o Eleanor a jsem tak šťastná. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Jako oddechovka to bylo příjemné a nenáročné čtení. Vadilo mi ale a celou knížku jsem si všímala, že hlavní hrdinka ničím nevyniká, není ničím zajímavá, nic nedělá, pouze se strojí na plesy, prochází se v zahradách a snaží se ulovit manžela.

Moc pěkné. Čtu je popořadě, protože to beru jako pokračování prvního dílu a ne díly série,prostě jako jednu dlooooouhou knihu. Je to vše skoro ve stejný čas a hezky to navazuje i prolíná se.

I když ze začátku jsem nechápala Damona, proč odmítl Eleanor, když se pak o ni tak usilovně snaží. Ale pak člověk pochopí a ví, že už se bál zažít zas smrt milované osoby. Ale Damon za její pomoci nakonec vše zvládne a láska rozkvete jak růže z poupěte.

Tento díl byl konečně něco jiného než ty předešlé. Pomalu jsem se lekla, když jsem zjistila, že série pokračuje a už jsem si malovala, o čem asi bude 4. díl. Kniha mě mile překvapila a Ella a Damon si mě získali.

Krásný příběh, první co jsem ze série Courtship Wars četla a jo byl pěkný, navnadil mě na přečtení i těch předchozích. :) Děj byl zajímavý, romantika a erotika tam taky byly, za měsíc už si možná nevzpomenu o čem byla, ale ztráta času to určitě není. :)

Odpočinková četba, pohodové čtení pro ženy. Láska, nebezpečí, šťastný konec - nechybí nic, co má v takovém románu být.
Kniha byla krásná, ale chyběla mi tam tentokrát taková ta "jiskra"