linda3166
![Co je šeptem... Co je šeptem...](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145134/laska-sex-touha-co-je-septem-145134.jpg?v=1357999733)
Knihu jsem dočetla s velkým sebezapřením a rozhodně nedoporučuji. Hlavní postava je nevyspělá, sobecká a ještě k tomu je její velkou zálibou vyspat se s každým klukem na mejdanu, a pak se diví, když ji ve škole mají za běhnu. Myslím, že v kategorii dívčích románů se dají najít mnohem lepší kousky a těchto 262 stran za ten čas opravdu nestálo.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248725/vsem-klukum-ktere-jsem-milovala-248725.jpg?v=1430996396)
Skvělá oddechová knížka, u které jsem se i zasmála, i pobrečela. Její děj byl nepředvídatelný a zajímavý, hlavní postavy sympatické. Určitě doporučuji, stojí za přečtení.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225961/prilis-mnoho-katerin-gk0-225961.jpg?v=1425313620)
Dle mého názoru jeho nejslabší kniha. Ačkoliv byla kvalitně napsaná a nápad s Teorémem a poznámkami pod čarou se mi líbil, tak mi její děj přišel nudný a nezajímavý. Během čtení první poloviny knihy jsem se musela nutit, abych ji vůbec dočetla celou. Zklamání, protože jsem se na ni dost dlouho těšila.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)