lindamale lindamale komentáře u knih

Probuzení Probuzení Laurent Gounelle

Můj neoblíbenější autor. Ale tohle je teda absolutní top. Vůbec se s tím namazlil a hodně riskoval. Absolutní povinné čtení pro každého v současné době. Čtivé jako vše od tohoto génia. Za 2 hodinky přečteno, 150 zásadních stran.

26.12.2022 5 z 5

Čarodějka od Jezera bohů Čarodějka od Jezera bohů Julie Borlová

Moje první fantasy kniha, kterou jsem přečetla. Tenhle žánr mě nikdy moc neříkal, ale tahle kniha mě dostala. Čtivá, napínavá, tajemná, hluboká až do morku kostí (takový pocit jsem měla celou dobu). Hra dobra a zla. Pokud se necháte, zavede vás do temných zákoutí vašeho nitra a něco se dozvíte i o sobě... Zároveň nádherný a poutavý příběh lásky, odvahy, vnitřní síly. Nesmírně mě bavil a fascinoval i historický kontext. Příběh mistrně vykreslený, že máte pocit, že ho znáte...autorka pak na konci vysvětluje, čím se z historie inspirovala. S Malvínou jsem se velice nerada loučila a uprímně se už moc těším na další knihy od autorky. Moc doporučuji všem, kdo rádi chodí pod povrch věcí.

17.12.2022 5 z 5

Devět Devět Kateřina Beáta Bukáčková

Román Devět je neskutečně nádherné dílo. Nemohla jsem přestat číst. Od začátku do konce kniha plyne, úplně vás dostane. Nádherné použití jazyka, humor, hloubka, úžasné vykreslení postav podle typologie Enneagramu. Opravdu moc povedené a ráda bych nějaké pokračování. :-) Moc díky autorce Katce, má velký dar. Moc doporučuji všem, kdo hledají moudrost bytí, smíření, něhu, hloubku a krásný zážitek.

31.07.2022