Listonožka komentáře u knih
Recenze na tohoto autora se mi natolik líbily, že jsem si od něj objednala rovnou 3 knihy zaráz :-) A byla to skvělá volba. Konec této knihy mě úplně dostal. Za mě top a velmi silný námět.
Naprosto neotřelý námět. Ze začátku jsem si postavy musela psát, abych se zorientovala. Zvraty, spojenectví, láska a ještě napínavý propletenec. Super kniha!
Příjemná oddechovka. Stylem psaní ideální pro teenagery. Jsem nepolíbená knihami ságy Stmívání, viděla jsem jen útržky prvního filmu a tak nějak mi to připadalo podobné.
Zajímavě pojatý děj, jednu dobu jsem nevěděla, zda stát na straně matky nebo dcery. Soucítila jsem s oběma. Konec mi přišel trochu nešťastně pojatý, možná jsem ho nepochopila správně? Je šance na záchranu malé Hanny?
Napínavost, která mi svým dávkováním vyhovuje. Autor zjevně potřeboval vykreslit příběhy postav co nejdetailněji, aby odvedl pozornost od vraha. Myslím, že kniha by mohla být i o 200 stran tenší. Ale děj rychle plynul, četla se dobře.
Kniha se perfektně četla. Vrah mi dlouho unikal. Určitě přečtu ještě další knihy od tohoto autora.