locin

Musím uznat že he dost těžký na udržení pozornosti. Autorka skáče sem tam a čtenář pomalu usíná. Tohle nebyl můj šálek kávy.

Román v historickém duchu dobře čtivý a zajímavá zápletka a množství zádrhelů doporučuju :o)

lehké letní čtení s romantickým podtaxtem dobrý pro odpočinek a snění o neexistující krásných bohatých prostě dokonalých chlapech =D

Lehké čtení na léto. Celkem hezká zápletka s předem jasným koncem. Prostě Harlequin pro ukrácení dlouhé chvíle :O)

Tyhle detektivky byli moc dobré. Líbí se mi styl Clarkové, že do jednoho případu zaplete další a ty se navzájem prolínají. Sice jsem se občas ztratila ve jménech, ale jinak mi kniha zaujala.

Tato kniha už je obsahově mnohem lepší než díl předešlí. Nejsou tady zbytečně zdlouhavé pasáže. Ale jako vždy děj je založen na neuvěřitelných nervech Becky. Myslím že tolik věcí v životě by asi vydžel málokdo :o)

Napřed jsem viděla tuto knihu zfilmovánou a moc se mi líbila. Poté jsem zjistila, že je kniha půjčila jsem si ji a byla jsem velmi překvapená. Je mezi tím opravdu veliký rozdíl jakoby to byli dva příběhy. Myslím, že kdybych četla jako první knihu, film by mě zklamal.

Krátká povídka rychle se čte jasný a jednoduchý text - nejrychleji přečtená kniha z povinné četby :o)