Luccy78 Luccy78 komentáře u knih

Příliš smutná vdova Příliš smutná vdova Phillip Margolin

Nemohla jsem se začíst.. Nejspíš tato kniha není pro mě, nedostala jsem se ani do poloviny.. Bohužel..

01.05.2015 1 z 5

Svádění knížete Svádění knížete Patricia Grasso

Moc hezké.. Překvapená jsem ale nebyla, od autorky mám všechny knihy vydané v češtině a nezklamala jsem se ani tentokrát. Opět milá, s detektivní zápletkou a dobrým koncem. Přesně, jak to mám ráda :-)

01.05.2015 5 z 5

Soudní znalkyně Soudní znalkyně Heinz Günter Konsalik

Zkoušela jsem se začíst, ale nedokázala jsem to.. Neumí mě vtáhnout do děje, chybí tomu šťáva..

30.04.2015 1 z 5

Zelený skarabeus Zelený skarabeus Philipp Vandenberg

Napínavý příběh, kdy se historie prolíná do současnosti. Kdo má rád příběhy z Egypta, k tomu trochu toho tajemna a nepředvídatelné konce, bude spokojen. A nejvíc mě bavilo, že samotné rozuzlení příběhu jsem vážně nečekala..

30.04.2015 4 z 5

Kurtizána Kurtizána Dora Levy Mossanen

Přiznám se, že mě kniha moc neoslovila.. Možná jsem čekala víc, ale byla jsem zklamaná. A ke všemu smutný konec příběhu - bohužel, musím uznat, že toto není kniha pro mě..

30.04.2015 2 z 5

Pásli ovce valaši Pásli ovce valaši Marianna Grznárová

Tuhle knížku jsem dostala ještě v době, kdy jsem neuměla číst, ale obrázky se mi moc líbili:-) A později, když už jsem zvládala písmenka, jsem si ji četla sama, i mladšímu bráškovi, který ještě číst neuměl.. Pro menší děti určitě doporučuji, ráda na ni doteď vzpomínám..

30.04.2015 4 z 5