lucie.sela lucie.sela komentáře u knih

Láska a jiné lži Láska a jiné lži Tarryn Fisher

"Není to, čím se to zdá být" mi k této knize neuvěřitelně sedí. Jak snadné je zaměnit lásku se sebeláskou. Pokud se snažíme o nový začátek lží, nemůžeme čekat happy end. I přes křehký vzhled může být jádro plné intrik a manipulace. Trochu mi dělalo problém se začíst, ale pak jsem doslova hltala každou kapitolu, která nám odhaluje kousek po kousku celou skládačku :-)

30.12.2020 5 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Těžká témata života, které tvoří úžasnou knihu o naději a statečnosti. Příběh se četl téměř sám a úplně mě pohltil. Samozřejmě je to román, takže tam vše jde až pohádkově snadno, ale je to vyvážené hodně zlým z minulosti, kterou by nechtěl nikdo zažít.

04.09.2020 5 z 5

PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Pro mě nejslabší díl série. Přišlo mi to uspěchané. Na knihu jsem se těšila, ale moje očekávání nesplnila. Téma je dost běžné a není tam nic čím by kniha vynikla. Což je vzhledem k autorce škoda.

01.09.2020 3 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Hlavní hrdinka si prošla peklem jaké by nikdo nechtěl zažít. Peníze hýbou světem a je fajn, když alespoň v knize za to nakonec viníci zaplatí. Bane byl ve své podstatě dobrý chlap, ale trochu mi vadilo to nadsazování toho jak má město pod palcem. Děj se dal v průběhu odhadnout a někdy překvapil. Jak bylo zmíněno v knize - co Vicious začal, to Bane skončil. Celkově se série četla dobře a těším se na navazující.

01.09.2020 3 z 5

Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Za mě kniha celkem zklamání. Přišlo mi jako by jí psala jen P. Ward bez spolupráce s Keeland. Připomíná mi to knihu Řekni něco legračního, ale místo jejího opilého telefonu napíše on opilý dopis. No a pak už vše jede jako po másle. Uvidí se naživo, zjistí jak se pořád neskutečně milují a to je vlastně celé. Chybí mi tam nějaké dorážení, vtip, zápletka jak jsem u Keeland zvyklá. Spíš mi to přišlo jako deník agorafobika a jak se s tím vyrovnat.

01.09.2020 1 z 5

Zajatec noci Zajatec noci J. R. Ward (p)

Tak tady jsem s hodnocením hodně rozpolcená. Příběh Treze se mi líbil a opravdu ráda jsem četla i jeho "šťastně až navěky" s Therese, ale myslela jsem, že se k němu kvůli předchozímu příběhu ani nedostanu. První příběh mě neoslovil. Přišlo mi to rychle zplácané a přehnané. Bratrstvo se mi četlo dobře, ale Zajatec mi přišel jako úplně jiná série. Pokud by se dalo hodnocení dělit tak by jsem dala Zajatec 2/5 a Trezovi 5/5.

22.08.2020 3 z 5

Druhá tvář Kaie Druhá tvář Kaie Estelle Maskame

Příjemná kniha o tom, že nic není samozřejmostí a pomsta může znít sladce, ale ve skutečnosti je to ničivý kruh. Děj mi přišel podobný s jinými knihami a filmy. Přesto je kniha napsaná čtivě a vtipně, že mi nedělalo problém se začíst. Umím si představit pokračování příběhem o Chyně nebo Kennedy :-)

20.08.2020 4 z 5

Řecký sen Řecký sen Samantha Tonge

Nenáročná oddechovka pro letní čtení. Děj je předvídatelný, ale to rozhodně nebere knize čtivost. Místy jsem se zasmála a občas se rozčilovala nad hlavní hrdinkou :-D Určitě si ráda přečtu další díl a doufám, že to příběhu neuškodí :-)

09.07.2020 5 z 5