Hříšné dopisy přehled
Vi Keeland , Penelope Ward
Nikdy na něj nezapomenu – na muže, jehož jsem nikdy nepotkala. S Griffinem Quinnem jsem si v dětství psala. Během let jsme se přes stovky dopisů spřátelili, svěřovali si nejhlubší, nejtemnější tajemství a vytvořilo se mezi námi pouto, o němž jsem věřila, že se nikdy nezlomí. Přesně to se ale jednoho dne stalo. Pak zničehonic dorazil dopis. Dopis plný osm let potlačovaného vzteku. Neměla jsem na vybranou a musela mu konečně vysvětlit, proč jsem kdysi přestala odpovídat. Griffin mi odpustil a přátelství jsme obnovili. Teď jsme však dospělí a naše vzájemné pouto v nás zažehlo jiskru. Dopisy, které byly ze začátku plné flirtu, se postupně změnily na dopisy plné hříchu. A tak další logický krok je sejít se osobně. Griffin to však odmítl a prohlásil, že je to tak nejlepší. To mi však nestačilo, a tak jsem se ho vydala hledat. A tím, co jsem zjistila, se všechno změnilo…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Dirty Letters, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšné dopisy. Přihlašte se a napište ho.
Nádherná pohádka pro nás velké holky.
Baví mě, že ač je to sladký příběh, je v něm zahrnuto i nelehké téma úzkostí a agorafobie.
Skvěle poskládaný příběh dvou lidí, kteří byli nejprve v dětství kamarádi na dopisování a po odluce se opět pomocí dopisů pomalu poznávají .
Hortenzie jako domácí mazlíček velká paráda.
A pan doktor byl neméně skvělý člověk.
I slzu jsem uronila.
Tak tohle prostě můžu!
Griffin je prostě slaďouš. Takovej chlap nemůže být ani endemit. Tohle množit na 3D tiskárně.
Žít s agorafobií je neskutečně těžké. V jejich kombinaci, kdy je Griffin hvězda, je to ještě pro Lucy těžší.
Příběh jsem si užívala. Doktor "ptáčník", super. Ty jeho hlášky a komentáře.
Prase Hortenzie. Ježiš tam je vtipných momentů na tak závažné téma v knize.
Proto je tak pohodová, vtipná, oddechová.
Prostě si tu romanťárnu užijte.
10 nejprodávanějších eknih (září)
16.10.2020
Knižní novinky (35. týden)
23.08.2020
„Peníze dělají dojem jenom na líné holky. Ty chytré jsou bohaté, když mají něco, co se nedá koupit.“
„Co je snadné, nevydrží, a co vydrží, není snadné.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Hříšné dopisy v seznamech
v Přečtených | 1 171x |
Klasická "pohádka" od Vi a Penelope. :) Za mě super, že je zde zakomponované i vážnější téma agorafobie. Kniha se četla sama, rychlá. Na konci mě dojalo, že už pan doktor není, ale i to patří k životu.. Penelope a Vi mě prostě ba. :))