Lucie341 komentáře u knih
Naprosto nezajímavé. Asi 5 krátkých poznámek o jejím životě, zbytek je popis kdy v čem hrála, s kým atd.
Červená knihovna na druhou, těžko uvěřitelné, nezáživné, nudné. Hlavní hrdinka je velice krásná a nemá žádnou osobnost. Nedočteno.
Naprosto úžasná kniha o úžasném, pracovitém a skromném člověku. Z knihy se dozvíte spoustu o objevech Pasteura a jak k nim došel, přitom se vůbec nenudíte, vše je popsáno velmi zajímavě a vše je pochopitelné i pro laika. Kniha popisuje velice hezky i osobnost Pasteura a jaké měl kvůli objevům trápení. Je o něm psáno velmi mile. Jedině začátek o dřívějších morech možná nemusí někoho úplně zaujmout (někteří lidé dříve v hrůze z moru skákali do moře), tak přeskočte k rodičům a narození Pasteura. I při opakovaném čtení je stále zajímavá. Bohužel dnes většina lidí vůbec neví kdo to byl, ani ti co byli na očkování proti vzteklině. Přijde mi to smutné vzhledem k tomu, co vše Pasteur svým objevům obětoval, i po mrtvici pracoval na 100 procent a pracoval i v noci.
První čtvrtina zajímavá, zbytek méně. Některé věci neuvěřitelné nebo nedotažené.
Nádherná kniha, díky ní jsem se dozvěděla, jak jsou vlci úžasní. Krásné a velmi zajímavé příběhy o vlcích. Autorka se spoustu let věnovala pozorování vlků.
Kniha se mi moc líbila, je zábavná a čtivá.
Skvělá kniha, poutavý a romantický příběh. Originální námět. Sympatické postavy. Těžko se lze odtrhnout. Moc hezký závěr, neskončil moc brzy.
Absolutně nečtivé, hrozně popisné, psané na přeskáčku. Pátrání nezajímavé. Hrozně smutné. Četla jsem přeskáčkovitě, jinak se nadalo.